torstai 19. marraskuuta 2015

Värikästä vaneriaMikään määrä kuvia vanerikoruista ei koskaan voi olla liikaa. Värikäs vanerikoruarmeija on syötävän näköinen näky.

Vieläkin ihmettelen, miten en aikaisemmin hoksannut käyttää akryylimaaleja. Muutamalla maaliputelilla saa ihan tolkuttoman määrän eri sävyjä aikaiseksi.

No niin! Jokohan sitä olisi vaneriarmeijaa tarpeeksi ihasteltu! Nyt toisen työn kimppuun!


8 kommenttia:

 1. Iltaa! Miten maailmassa saisin tilattua sinulta yhden valkoisen pupukorun pukeutumistani sulostuttamaan? :) liikeniskö, laitanko mailia? Maria Vantaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   15 e / koru + 1 e postareita :) Laita vain sähköpostia: kirpparikeiju @ hotmail.com

   Poista
 2. Onko noissa maalattu molemmat puolet vai vaan toinen? Mulla ongelmana on se, että jos koru on maalattu vaan toiselta puolelta se on AINA väärinpäin eli se takapuoli näkyvillä. Ne harvoin on kauheen kauniita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaan vain toisen puolen, jätän sivut ja toisen puolen maalaamatta. Se on tietysti makukysymys, mutta minusta paljas vaneri on kaunis, enkä sitä halua peittää. Lisäksi puun ja rempseän värin yhdistelmä on minusta hieno. Jotkut korut jätän kokonaan maalaamatta.

   Tietenkin se koru aina kääntyilee, mutta jos lenksunauhan pujottaa sillä tapaa, että se jää ns sivuttain, koru pysyy minusta paremmin samoin päin.

   Poista
 3. Ihan mielettömän hienoja, wau!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!