torstai 26. marraskuuta 2015

ValmistelujaNo niin, nyt viimeistään aletaan olla tunnelmissa! Olen ihan joulupöhnässä! Blogijoulukalenteri valmistuu vähä kerrallaan; monta luukkua on yhtäaikaisesti kesken. On tosi mukava touhuilla niin, että siirtyy ompelukoneelta sahalle, sitten vähän liimailee, sitten maalaa ja sitten taas jotain ihan muuta.


Voi voi, kylläpä tästä tulee kiva! Eilen oli taas sabluunoiden vuoro. Voisin länttäillä näitä numeroita joka paikan täyteen, niin kiva niitä on tuhertaa.


PS. Löytyykö joukostamme ketään neuroottista? Miltä nyt tuntuu? :))


10 kommenttia:

 1. Onneksi kuule näin tämän postauksesi. Muistin, että olen unohtanut joulurunot hoitolasten kalenterista.
  Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie yritin eilen hakea netistä joulurunoja joulukortteihin :) Pari löytyi, vielä pitää rustailla ne ylös.

   Poista
 2. :) Joulu aiheisia kirjoja juuri kannoin iiison kasan kirjasto-autolta tai no, isäntä ne joutui kantamaan... Marraskuu mennä viuhahti aika nopiasti ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi marraskuu meni! Hyi mikä inhottava kuukausi, pelkkää mustaa vain! Aloitin kesällä ottamaan joka kuukausi uuden luontokuvan, sellaisen joka minusta kuvaa kyseistä kuukautta parhaiten. Marraskuun kuva jäi kokonaan ottamatta. Ehkä se kuvaa marraskuuta just hyvin?

   Poista
 3. Jesh, en ole neuroottinen, kun piti katsoa uudestaan kuvaa, että tajusin, wohoo!! :D

  VastaaPoista
 4. Neuroottisuus, mie rakastan sitä itsessäni.Ja toiseksi, jos ei ois viimetippaa, mie olisin hukassa,Monet asiat teen viimetipassa, se antaa haastetta,.Väriä elämään....Mukavaa joulunodotusta, Etelä-Ruotsista.Blogiasi on edelleenkin mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin oon joissakin asioissa vähän neuroottinen, en kyllä tiiä onko se mikään hyvä juttu.

   Kaikki asiat on parasta hoitaa juuri viime tipassa. Mikäs idea viime tipalla muuten olisi?

   Mukavaa joulunodotusta; kiva kun jätit taas kommentin :)

   Poista
 5. Hep, täällä yksi ilmeisen perfektionisti jota häiritsi kovasti ja oli pakko keksiä mikä puuttuu kun ei mene vika rivi tasan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahhahhaaa :)) Tein kokeeksi yhden tossukan ennen kuin aloin väkertää sydämiä kymmenittäin. Se yksi oli jo koetossukassa kuvanottohetkellä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!