tiistai 24. marraskuuta 2015

RetrotäkkiSiivouspäivän päätteeksi on lupa ottaa esille jotakin uutta, vähän parempaa hetkeä varten jemmattua. Familonin punainen retrotäkki on uusin kirppislöytö. "Ei vesipesua", siinä luki. Vesipesin, koska olen niin gangsta. Ei sille käynyt onneksi kuinkaan!
Satiinipeitossa on maltillinen kukkakuvio, joka ei nyt pimeässä erotu. Syvänpunainen peitto toi taas ihanaa, lämmintä tunnelmaa vanhaan makkariin. Melkein alkaa jo tuntua jouluiselta!


15 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallista! Meillä taitaa olla aivan samanlaiset vanhat täkit ja tästä postauksesta inspiroituneena voisinkin ottaa ne esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Postasin makkarista tänään uudemman kerran päivänvalossa; niissä kuvissa täkit näkyy vähän paremmin!

   Kaikki vanha näyttää aina niin jännittävältä :)

   Poista
 2. Nuo vanhat täkit on niiiiiiin hurmaavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Ei tulisi mieleenkään levittää uutta peittoa noin, mutta vanhat täkit on hienoja sellaisinaan :)

   Poista
 3. Mun kotona on tuollaiset täkit. Itse näin tässä hetki sitten kirpparilla hyvät täkit myynnissä, mun mielestä liika hintavat. Seuraavalla kerralla ne olivat viitosen kappale, en jotenkin jaksanut lähteä raahaamaan... Arvaa harmittiko jälkeenpäin! Seuraavan kerran isken heti kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, vitonen ois ollu melko hyvä! Tässä minun täkissä luki, että uusi täkki; se maksoi kympin. Mutta vaati silti pesun, kun haisi tunkkaiselle.

   Ens kerralla skarppina! :))

   Poista
 4. Satiinitäkit on ihan parhaita! Ulkonäön lisäksi päihittävät nykyajan tekokuitupeitot myös nukkumismukavuudellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käytetään näitä vanhoja täkkejä vieraspeittoina silloin tällöin ja torkkupeittoina normaalisti. En osaa sanoa, mitä tuon uuden täkin sisällä on, mutta yhdessä peitossa on sellaista harmaata fyllinkiä. En nyt millään muista mikä sen nimi on! Mutta ne sellaiset harmaalla täytetyt peitot on mukavan raskaita :)

   Poista
  2. Ja vielä: kaikki ohuet, kevyet peitot on ihan surkeita.

   Poista
 5. Onpa kaunis ja niin lämmin punainen sävy :) Voin oikein aistia, miten pehmeä tuo täkki on. Sopii teille tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ajattelin ensin, että se tulisi pojan huoneeseen ja sopisi hyvin turkoosin pariksi. Mutta makkariinhan se tietysti kuului, joulua tuomaan.

   Poista
 6. Sopii tuohon tosi kivasti :) Minä tein ensimmäisen täkkilöytöni (kuviollinen, vitosella) tänä vuonna, vaikka jo kauemmin olen vanhoja täkkejä katsellut. Kovin pihin tosi olen niiden suhteen, että kovin kalliita en osta. Yhden täkin löysin myös omasta talostani ;D Luulin leikelleeni sen aikoinaan koiran takiksi, mutta ilmeisesti niitä on sitten ollut kaksi, kun löytynyt olikin ihan ehjä (paitsi, että se oli makuupussi, mutta irroittelin vetskarin ja tikkasin reunan uusiksi). Ihana kultainen täkki löytyi aitastamme, mutta se oli ihan tuhannen riekaleina, kun edelliset omistajat olivat käyttäneet sitä varmaan koiran alusena :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Vitonen on kyllä melko hyvä hinta vanhasta täkistä! Jotkuthan keräilee näitä, etenkin sellaisia retrokuvioisia puuvillaisia, ja maksaa varmaan mitä vain.

   Joskus näin kirpparilla sellaisen kultaisen petarin, joka oli superhieno. Se vain oli niin paksu, etten uskonut sitä niin vain pestävän. Ohuempi kuin patja mutta paksumpi kuin vieraspetari. En uskaltaisi ottaa pesemätöntä vanhaa peittoa kotiin, niin se sitten jäi :/ Ja sen jälkeen meni joku kaksi päivää, niin näin samanlaisen jossakin blogissa yhyy.

   Poista
 7. Tumman seinän ja tuon mahtavan sängynpäädyn kanssa näyttää mahdottoman hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta ja valkoinen on aika kivat pohjat mille vain väreille!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!