maanantai 9. marraskuuta 2015

Retrojulisteet mietinnässäJokunen päivä sitten mainitsin miettiväni pojan huoneeseen vanhojen Myyrä-taulujen ja niiden paikalla nyt väliaikaisesti olevan öljyvärimaalauksen tilalle jotakin reippaampaa ja retrompaa. Olen katsellut erilaisia vaihtoehtoja muutamista uusia julisteita myyvistä paikoista, ja vaikka monet kuvat kivoja ovatkin, alkaisin kuitenkin vähän kallistua aidosti vanhan kuvan puoleen.


Onhan näissä nyt jotakin; katsokaapas!
Mustat kehykset löytyvät valmiiksi kaapin perältä ja saavat tähän hommaan kelvata. Taustalla voisi olla musta matta kartonki, julisteeksi joku vanha värikäs lehden kansi. Seinä on turkoosi, joten toinen kansi voisi olla keltainen ja toinen punainen.
 
Mutta kuka näitä raaskii saksia? Kokonainen lehti tuskin mahtuisi kehysten sisään ja kopion ottaminen kannesta olisi fuskausta. Pitänee etsiä kirpparilta lehti pelkkään saksimistarkoitukseen ja sitten lukematta tuhota se koristekäyttöön.


6 kommenttia:

 1. Itse ostin helmikuussa Ruotsista Arlan lehmä julisteen johon törmäsin Kotipalapeli-blogissa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.Juliste meillä vaan on keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlettaa; se on kyllä hieno juliste! Arkiset tavarat ja kauniit kuvat on just hyviä! Meillä on keittiössä kaksi avohyllyä, joille yritän keräillä sellaisia käytössä olevia mutta hyvännäköisiä purkkeja ja rasioita. Elovenan peltirasia on hyvä esimerkki.

   Poista
 2. Saksi vaan :) vaikka kirpasee.Enemmänhän siitä on iloa seinällä kun kaapissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saksinu! Lehdet mahtuivatkin tuollaisinaan kehyksiin!

   Meillä nuo vanhat sarjikset on ihan oikeasti luettavia, eivät siis mitenkään kaapin perukoille hautautuneita. Enemmän ne ehkä palvelis tarkoitustaan luettavina versioina, mutta ei voi mitään: minä nyt vain halusin pari seinille!

   Poista
 3. Vanhoissa lehdissä on vaan sitä jotain <3

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!