keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Muutama kirppislöytö!Sehän taas kirppiskierros päättyi hirveään, moninkertaiseen ja alati toistuvaan repsahdukseen. Nyt kaamoksen alla koti kaipaa erityisen paljon iloa ja väriä, ja yritänkin bongailla kirppareilta mukavia väriasioita.


Yksi uusretro peltipurkkikin löytyi. Teksti on ruotsiksi, enkä ole ihan varma, mitä siinä lukee. Varmaan jotakin rivoa ja typerää.

Iso osa näistä jutuista on tulossa pojan retroutta kaipaavaan huoneeseen. Tuo keltainen, vähän köpöinen jonkun itse nikkaroima puuauto on minusta tosi hieno. Tiikeritaululle löytyykin meiltä jo samanhenkinen pari.

Ihana kangaslöytö oli pitkä kukkakuvioinen verho, jonka reunassa lukee "Finlayson Finland". Mikähän verhon tarkka malli on? Kiinnostaisi myös tietää suunnittelija ja valmistusvuosi.


Uudet kirppiskankaat ja kirppisverho pyörivät paraikaa pesukoneessa. Mihinkähän ikkunaan verhon laittaisin? Jonkun itse näpertämän pitsityynyn myötä vanhat ankeat sohvatyynyt saavat nyt kyllä huutia; eiköhän se ole jo aika ommella jotakin ihan uutta!


8 kommenttia:

 1. Axa purkissa lukee Elä terveellisesti vuoden ympäri :) Ruotsalainen Axa valmistaa erilaisia vilja ja ryynituotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on aivan mukavasti sanottu! :) Melkein jo kyllä toivoin, että siinä olisi ollut jotakin pahempaa.

   Poista
 2. Huuto.netissä ihastelin muutama päivä sitten samaista kangasta ja sinne tuo oli ainakin merkattu Kukkakori-nimisenä, suunnittelijasta ei kyllä ole haisuakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa; sama verho näyttää olevan sielläkin myynnissä! Eivät taida olla mitään trenditavaraa hinnan perusteella. Yllättävää, koska minusta tämä on tosi hieno kuosi!

   Minun verhoon oli kirpparilla lätkäisty varashälytin aika rajuin ottein keskelle kangasta, hintalappu oli peräti viidellä niitillä kiinni. Onneksi ei ollut tullut langanpakoja. Aina harmittaa, kun kirppismyyjä nitoo asioita kankaan läpi ronskisti.

   Hakusanoilla Kukkakori + Finlayson yritin hakea, mutta en saa minkäänlaisia vastauksia.

   Poista
 3. Sulla on ollut selkeä väriskaala haussa :) Mullekin käy usein noin, että tiedostamatta ostan kirppiskierroksella toisiinsa sointuvia värejä. Sama käy usein myös kirjastossa, jos valitsen romaaneja. Joku alitajuntainen "päivän väri" -juttu vissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapa tosiaan olla! Keltaiset jutut tuntuu aina pistävän silmään :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Minusta myös :) Etenkin tuo tyyny, kun sain siitä ompeluinspiksen!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!