keskiviikko 25. marraskuuta 2015

LumivalkoistaLumi suli ja jäljelle jäi vanha tuttu harmaus. Kelit ovat mitä ovat, joten parasta on keskittyä sisätiloissa nyhjöttämiseen ja tehdä kodista mahdollisimman viihtyisä.


Yleensä olen laiska silittäjä, mutta sen kerran kun silitysinto iskee, täytyy pikimmiten tarttua rautaan ja ryhtyä viuhtomaan. Edelliset syysverhot eivät ehtineet kauakaan olla paikoillaan, mutta kyllähän nyt on jo talviverhojen vuoro. Jokunen vuosi sitten ostettu silityskeskus on kyllä mainio; se höyrytä puksuttaa verhot sileiksi todella näpsäkästi.


Valkoiset pellavaverhot ovat maanneet kaapissa useamman vuoden, mutta taas koitti niidenkin aika. Silitin kaksi verhoa olohuoneeseen ja yhden makuuhuoneeseen (nipsut loppuivat kesken). Nyt on sisällä luminen ja talvinen tunnelma, sillä lailla mukavalla tapaa.

Eilen makkariin nostettu punainen täkki yhdessä valkoisen pellavan kanssa näyttää aivan ihanalta, sopivasti hillityn jouluiselta. Täällä pakerretaan blogin askartelujoulukalenteria vimmatulla temmolla; tänään sain saksittua yhden ompeluksen, huomenna koetan ehtiä ommella sen valmiiksi. 


Mukavien asioiden touhuilusta ja kaikenlaisesta askartelusta tulee kyllä jouluinen olo. Tänä vuonna en taida ostaa montakaan lahjaa; sehän onnistuu, kun on tarpeeksi ajoissa liikkeellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!