lauantai 14. marraskuuta 2015

Lauantai-iltanaLauantai-ilta, koti-ilta. Päätin hivuttaa siivouspäivää vielä yhdellä päivällä eteenpäin. Joutaahan sitä myöhemminkin. Tänään sytytellään kynttilät, pyöritetään pyykkiä ja ruvetaan kohtapuolin kokkailemaan taas uutta reseptiä kivasta intialaisesta kokkikirjasta.
Pikkuisen pitää silti esisiivota, niin ei kaikki jää huomiselle. Sain tällä viikolla ihanalta blogilukijalta ison kasan kankaita, jotka on nyt pesty ja viikattu. Osa kankaista on ompeluprojektin jäljiltä; yritin sommitella ja etsiä toisiinsa sopivia, mukavia väriyhdistelmiä mielessä olevaan ompeluprojektiin.

Tyynynäpertely on vielä kesken. Kävimme tänään nopeasti kirpparilla ja löysin Kontista lisää pitsiliinoja. En tiedä, kuinka näin on päässyt käymään, mutta minulta on ihan kokonaan jäänyt huomaamatta Kontin valtava pitsiliinatynnyri. Ostin muutamat puuttuvat liinat: vielä täytyy odottaa ja jännittää sen verran aikaa, että liinat kuivuvat. Olen tosi tyytyväinen tähän tulevaan tyynyrykelmään. Tulee oikein hyvälle tuulelle, kun saa kerrankin jotakin nättiä aikaiseksi.


Sommittelin ruskean sohvan päälle vaaleaa kangasta istuintyynyjen päällystäminen mielessäni, mutta aikomukseni sai tyrmäystuomion. Jos sohvaan ei saa koskea, täytyy keskittyä muuttamaan sohvan ympäristöä sellaiseksi, että sohvakin alkaa näyttää hyvältä.
 

Rennon mukavaa lauantaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Voi vitsit kuinka kivoille nuo tyynynpäälliset näyttävät! Kiva blogi muutoinkin :')


  www.kuvatarina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Pitsiliinat on kyllä symppiksiä! Mulla aina huvittaa, kun miettii, että joku mummo on joskus tämänkin liinan virkannut ja sitten laittanut sen johonkin pöydälle koristukseksi. Tuommoiset minipienet pöytäliinat on minusta tosi kummallisia pöytäliinoina. Mutta näin muihin ompeluksiin liitettyinä aivan ihania!

   Poista
 2. Ihanan värikkäitä pitsityynyjä <3
  Mukavaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Eikö vain olekin Kontti kiva kauppa (: Minäkiin olen huomannut siellä sen valtavan pitsiliinasaavin, mutten vielä itse tiedä, mihin niitä tarvitsisin. Kerran osuin arkipäivänä Konttiin oikeaan apaja-aikaan; laatikoittan lankoja korkkaamattomissa vyötteissä, ostin alpakan lankaa halvalla ihan useita keriä! Kunhan näistä joulukutomisista toisille selviää, voisi niistä tehdä itselle vaikka lapaset. Tahtoo näissä kutomishommissa jäädä omat tarpeet tyydyttämättä, kun toisille tehtäviä töitä aina lupaa jonoon ottaa.

  Tulipa mieleeni myös hupsu juttu. Mukava, kun olet niin pirtsakan avoin näissä kirppisostoksissasi! Omassa kaveripiirissäni kirppisshoppailuuni suhtaudutaan valitettavasti vähän että...ööh...eh... kiva..halpa. Ja juuri sitä, juuri sitä ne kaikki löydöt minulle nimenomaan ovat! Jatkan muista välittämättä kirppisintoiluani (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kontti on kyllä kiva :) Jotkut jutut on siellä aika kalliita, mutta Kontti on kuitenkin varma ja hyvä paikka, jos hakee esimerkiksi vanhaa Arabiaa, Riihimäkeä tai sen sellaista. Ja samoin huonekaluissa! Käyn aina kurkkaamassa, josko siellä olisi joku huippu sohva sattunut ilmestymään :)

   Minun kaveripiireissä on vain sellaisia ihmisiä, jotka enemmän tai vähemmän shoppailevat itsekin kirppareilla. Kuka mitäkin; jotkut merkkitavaraa, jotkut sekalaista. Minusta kirppareilta löytyy aivan ihania vanhoja juttuja, joita ei mistään muualta saa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!