tiistai 24. marraskuuta 2015

Kotoisa keittiöVanhat, alkuperäiset keittiökaapit 50-luvun keittiössä jaksavat ilahduttaa aina vain. Keittiö on pysynyt reilu puoli vuosisataa enemmän tai vähemmän ennallaan, mutta pienillä muutoksilla sielläkin tuntuu aina ihan tuoreelta. Pienet klipsivalot ja mustilla hyllyillä seikkaileva sekalainen tavararöykkiö ovat uusimmat pikku muutokset.
Kuvasta katsoen vasemmalla on kylmäkaappi, jossa säilytetään juomalaseja (ja erittäin epämenestyksellisesti perunoita, jotka eivät koskaan mahdu jääkaappiin). Se ei ole tarpeeksi kylmä, ettäkö siellä mitään voisi oikeasti säilyttää, mutta sen verran kylmä, että tulee luksusfiilis, kun ottaa kylmälle juomalle kylmän lasin. 


Kaapin ovessa on liitutaulumaalilla maalattu vanerin pala. Siinä on vielä ikivanhat, kesäiset merkinnät.
Tiistaita taaplataan! Rattoisaa päivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. Onneksi olette säilyttäneet vanhat kaapistot...on ne vaan niin ihania ja täyttä puutakin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan vain vuokralla, joten se ei ole meidän päätös! Mutta kaapit oli kyllä sellainen juttu, joka vaikutti tähän asuntoon muuttamispäätökseen. Muuten täällä oli aivan hirveää, mutta kaapit ihastutti. Kaappien ympärille sitten pikku pintaremppaa lattioiden ja seinien muodossa, niin jo kelpaa :)

   Poista
 2. Hei, käyhän kurkkaamassa blogiani...siellä on sinulle haaste ;). Mukavaa tiistaita sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Näitä samoja kaappeja on ollut kaikissa tämän kerrostalon keittiöissä, mutta joistakin huoneistoista ne on purettu uusien alta. Olen vaklaillut ja pannut merkille, että näitä on ainakin sinisinä ja oransseina! Eli me oltiin aika onnekkaat, kun saatiin neutraali väri :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää. Meillä on sama Elovena-purkki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuostapa muistui mieleen, että puurohiutaleita pitäisi ostaa!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ne on minunkin lempparit! Nykyään näkee sellaisia hienoja keittiöitä, jotka on rempattu niin, että vanhoista kaapeista on tehty kaksiriviset. Siis kaksi kapeaa kaappiriviä päällekkäin. Ne on aivan ihania!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!