torstai 5. marraskuuta 2015

Kiva korttiaskartelu vaikka isänpäiväksi + ne lamputPojan kaverisynttäreille on kutsuttu muutama kamu. Askartelimme kutsukorteista veikeät Lego-palikat netin kuvapalvelujen innoittamana. Tämmöisenhän voisi väkertää vaikka isänpäiväkortiksi!


Kartongista leikatut ympyrät on teipattu korttiin kiinni paksulla kaksipuoleisella teipillä. Niin niistä tulee kolmiulotteiset.


Eilen sain vihdoin vietyä kasan retrolamppuja ja yhden ihan tavallisen lampun sähköliikkeeseen. Vanhat lamput ovat hienoja, mutten todellakaan uskalla ottaa niitä semmoisinaan käyttöön. Kyselin hinta-arviota, jonka kuuleminen pikkuisen nostatti niskavilloja, mutta parempihan se on tietenkin muutama kymppi maksaa lampun korjauksesta ja sitten elää sen kanssa turvallisin mielin.


Sininen lamppu tulee ompelupöydälle, punaiset lamput pojan huoneeseen. Työvalaisimen vuoksi pöydän alla olevaa rautajalkaa täytyy vähän ruuvailla, että puristimen mahtuu ruuvaamaan tasoon kiinni. Mutta niinhän se aina on, että kun yhden asian saa tehtyä, siitä seuraa vähintään kolme uutta tehtävää asiaa!


7 kommenttia:

 1. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 24 million visits, 194 Country in the World! and more than 19,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  i followed your blog, please follow back
  Best Regards
  Chris
  ++++++++++++++

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö vain! Näitä olen nähnyt jossain muuallakin, ja nyt taas muistuivat mieleen, kun Pinterestistä haeskelin ideoita! Samalla tyylillä voi tehdä vaikka lahjalaatikon tai -pussukankin :)

   Poista
 3. Voihan ihanat retrolamput ja vanhat johdot! Oikein katkeransuloinen yhdistelmä. Meille on kerääntynyt useampikin kaunis lamppuyksilö, joka odottaa pientä pinta-, eikun sähköremonttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne töpselinpääthän on varmasti helppo itsekin vaihtaa, kun vain seuraa kunnollisia ohjeita. Halusin käyttää nämä lamput sähkömiehellä, kun en osaa itse sanoa, onko ne muut osat turvallisia vai ei. En minä ainakaan osaa sanoa, riittääkö pelkkä töpselin vaihto vai pitääkö vaihtaa muutakin.

   Poista
 4. Noi kortit on huippuhyvät, kiitos loistavasta ideasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Samalla tyylillä voi tosiaan askarrella muitakin juttuja, lahjapusseja ja -laatikoita esimerkiksi :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!