perjantai 13. marraskuuta 2015

KerroksiaEilen sateli maahan hentoinen ensilumi. En ehtinyt ottaa kuvaakaan, kun aamuun mennessä lumi oli jo sulanut pois. Tulisipa se pian takaisin. Hetken aikaa oli niin paljon valoisampaa, kun maa hohti valkoisena.


Viikkosiivous alkaisi olla käsillä, mutta mistä aloittaa? Olen tällä viikolla tehnyt useampaa näpertelyprojektia, ja ompelukonekin on ollut käytössä, joskin pari iltaa kului sen korjaukseen. 


Silityslaudan päälle on kertynyt viikon aikana oikea arkeologin unelma; tätä läjää kaivamalla pääsee selvyyteen siitä, mitä kuluneen viikon aikana on tehty ja oltu tekemättä.
 
Kasa paljastaa, että tällä viikolla on ainakin suunniteltu uusia sohvatyynynpäällisiä, neulottu, painettu kangasväreillä, kokeiltu uudenlaista askartelua, käytetty sabluunoita, tehty kirppislöytöjä ja oltu viikkaamatta monta koneellista pyykkiä.Melkein sympaattista, jos se ei olisi niin rasittavaa.


2 kommenttia:

 1. Minä olen ennustanut, että ensilumi sataisi tänne (Hämeenlinnaan) 18.11. Ennustukseni ei pohjaudu mihinkään tietoihin tai todennäköisyyksiin, heitin vain.

  Meillä vietetään aina sunnuntaina aikaa imurin varressa ja pyykkikasoja selvitellessä. Mukava aloittaa uusi viikko "puhtaalta pöydältä".

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama päivä aikaa siis, jos ennustuksesi pitää kutinsa! Täällä sataa taas lunta, toistamiseen siis, mutta vain sellaista haitulaa, joka kohta sulaa pois.

   Meilläkin sattui siivouspäivä tällä viikolla vasta sunnuntaille. On kyllä ihana aloittaa uusi viikko puhtaalta pöydältä, mutta toisaalta on kyllä kiva aloittaa viikonloppukin puhtaalta pöydältä! Oikeasti parasta olisi, jos olisi sellainen palkattu siivooja, joka joka päivä kävisi siivoamassa meidän sotkut ja luutuamassa lattiat sillä aikaa, kun ollaan pois. Se olisi parasta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!