maanantai 9. marraskuuta 2015

KehyksissäSe loppui sarjakuvien lukeminen tässä perheessä nyt justiinsa. Rupesin sisustamaan. Laitoin sarjakuvat kehyksiin.En raaskinut alkaa saksia kansikuvia irti, mutta hyvinpä tuo koko lehti näytti kehysten väliin sopivan. Itse asiassa kehystetty sarjis näyttää mukavan kolmiulotteiselta lasin alla.


Tämä sisustusmuutos oli edullinen ja nopea. Hain askartelukaupasta kaksi mattapintaista kartonkia taustaksi, vanhat kehykset odottelivat kaapissa ja sarjakuvat löytyivät omasta kirjahyllystä.


Oikeasti tauluja pitää vielä jaksaa jumpata seinällä. Edelliset kehykset ovat olleet nykyisiä leveämmät, ja nyt kapoiset taulut ovat typerän kaukana toisistaan. Eikä tässä vielä kaikki; toinen kehys on toista korkeammalla. Aijai miten rasittavaa. Olisipa hirveää olla sellainen, joka työkseen tekee tämmöistä pikkuremppaa. Sitä mittaisi, merkkaisi ja tosissaan ihan pelleilemättä yrittäisi, mutta aina olisi kaikki vähän vinksin vonksin.


HUOM HUOM! Sisustus- ja lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa -ryhmässä Facebookissa on vielä huomiseen saakka auki arvonta, jossa on palkintona String-hylly. Käypä osallistumassa, jos hylly kiinnostaa! Pop-blogeihin pääset tutustumaan myös täällä.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset! Nyt on hyvä mieli, kun tuli kivat julisteet, eikä tarvinnut sarjakuviakaan tuhota :)

   Poista
 2. Oih! Coco Bill! Muistan lapsuudesta. Eikös näissä seikkaillut aina salamipötkö? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ite Coccoja lukenu, nämä on miehen ja pojan, mutta käsittääkseni se on länkkärisatiiri jostain 70-luvulta :) Näitä ei kai kovin monia painettukaan. Harvoin vanhoja sarjiksia tulee vastaan.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!