sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Juhlakattaus



Juhlat on juhlittu ja yökylävieras saatettu kotiin. Soijamakaronilaatikko muhii uunissa, ja nyt palaudutaan taas sateiseen, kylmään ja ankeaan arkeen.


Eilen oli kaikki toista. Juhlapöytä notkui herkkuja. Kinuskivaahto-puolukka- ja marjarahkatäytteinen kakku sai minipienistä vaahtokarkeista päällisen. Aika kiva!








Lapset halusivat tavallisen limpparin sijasta jännittävämpää boolia. Tässä on sekaisin kahta eri limsaa, sitruunaa ja raastettua inkivääriä kirpsakkuutta tuomassa.









Mokkaruutuja on aina väkisinkin pakko tehdä, vaikka koskaan ei ole käynyt niin, ettäkö kukaan olisi valikoinut pöydän antimista juuri mokkaruudun. Liha-riisipasteijat toimittivat lämpimän ruuan virkaa.










Tänään onkin sitten rääppiäiset!


8 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat tarjottavat siellä on ollut ♡
    Mukavaa isänpäivä sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Nam, mitä herkkuja! Onnea päivänkakkaralle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrotaan tämä päivänkakkaralle :D

      Poista
  3. Ihana kakku! Varastan idean julkeasti! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin apinoin kaveria, joka joskus teki tuommoisen kakun. Kaveri luultavasti oli napannut idean jostakin muualta, joka ehkä oli napannut sen toisaalta. Hyvät ideat jakoon vain!

      Tuo pienten vaahtokarkkien laittelu oli muuten yllättävän aikaa vievää puuhaa!

      Poista
  4. Minä leikkaan mokkaruudut n. 2cmX2cm paloiksi ja silloin joku on uskaltautunut ottamaan. Toisinaan laitan palat tarjolle muffinssivuokiin. H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin on ollu tapana, mutta nyt se jotenkin unohtui! Oikeastihan mokkaruudut on just hyviä, mutta kyllä ne vähän jää juhlapöydässä raukat muiden jalkoihin. Muffinssivuoka voiskin olla tosi hyvä idea!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!