maanantai 23. marraskuuta 2015

Joko aletaan?Lumi on maassa, pakkanen paukkaa ja kaikkein varmimpana merkkinä talvesta huulet ovat rohtuneet. Joko nyt pitäisi pikku hiljaa alkaa miettiä joulujuttuja?


Jouluasiat ovat ilmestyneet kauppoihin jo hyvissä ajoin. Ihastelin marketissa pieniä valesypressejä, ja vaikka yritin hivuttaa joulukasvien ostamista mahdollisimman pitkälle, en enää pidempää uskaltanut odotella. Jospa olisivat päässeet loppumaan ennenaikojaan. Se olisi joulu pilalla.

Varsin todennäköistä on, että nämä valesypressit eivät minun hoidossani jouluaattoa näe. Ainakin ne voivat tuoda joulun tunnelmaa ankeaan marraskuun loppuun.

Kotona on arkista, kovin arkista. Pihtailen joulun laittamista niin, että sitten, kun joulukoristeita ja valoja vihdoin laittaa, alkaa tuntua oikein, oikein jouluiselta. Sitä ennen täytyy kunnolla kieriskellä ankeudessa, synkeydessä ja arkisuudessa.

Joulukalenteriaskartelut ovat kovassa vauhdissa; monta pientä askartelua on samanaikaisesti kesken. Eiköhän tästä vielä kalenteri synny, vaikka juuri nyt ei siltä tunnukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!