torstai 19. marraskuuta 2015

Iloiset koirat olohuoneessaKaksi iloista turrikkaa olohuoneessa. Käskin Elmon ja Manun sohvalle näyttämään söpöiltä, että saisin kivan kuvan, mutta koirat tahallaan väänsivät naamansa tuollaiseen "en halua olla tässä" -mutruun. Elmolla on tapana istua epäluonnollisesti ja kummallisen kippurassa silloin, kun se joutuu vastentahtoisesti istumaan. Nytkin se istuu tyynyn päällä vinkkurassa niin, että hyvä että pystyssä pysyy.

Minulla käy Elmo niin kovin sääliksi. Elmo se on kunnon koira. Se tekee, mitä käsketään, vaikkei yhtään haluaisi. Siinä se istuu sohvalla, kerran näin on sanottu.
Huh, vapaa. Saa mennä tekemään omia juttuja. Paras ottaa nokoset.

Manu-koira täyttää helmikuussa kaksi, ja se on viime aikoina alkanut osoittaa teini-iän merkkejä (nyt vasta!). Elmolla ja Manulla on alkanut olla kahdenkeskistä mittelöä, ja Elmo-rassu on viime aikoina jäänyt kynnen alle. Kun Manu oli pentu, Elmo oli se, joka piti jöötä; nyt Manu on alkanut vedättää Elmoa. Toisaalta kyllä Elmokin osaa: Manu ärsyttää sitä uppiniskaisuudellaan, ja sitten Elmolla kilahtaa. Sunnuntaina se puraisi Manua korvanlehdestä niin, että veri tirskui.


Harmillista, että Manustakin tulee aikamies. Tähän asti se on ollut yksi sohvatyynyistä, mukava ja pörröinen. Nyt siitä on tulossa teiniangstaaja.


Marraskuun puoliväli on jo ylitetty. Kohta saa alkaa touhuta joulujuttua. Joko on valmistelut vauhdissa? Minä suunnittelen askartelupainotteista blogijoulukalenteria, mutta saapa nähdä; 24 luukkua on aika paljon.


6 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä ilme Elmolla...näkee kyllä, että käskystä istuu..:)

  VastaaPoista
 2. Ihania koiruuksia! Ikävä että siellä on angstia tulossa, mutta meneehän se ohi aikanaan, toivottavasti ainakin :).
  Mullakin suunnitelmissa diy-joulukalenteri ja 24 luukkua on paljon! Aiheuttaa vähän päänvaivaa keksiä joka päivälle jotain mitä ei joka kalenterissa olisi.. mut kivahan sitä toisaalta on tehdä. Toivottavasti sinäkin jaksat tehdä, sun jutut on aina niin kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aikanaan kyllä! Elmo angstaili minusta jo nuorempana, mutta sillä kesti varmaan ainakin vuoden, että se rauhoittui ja siitä tuli älykäs ja fiksu.

   Mulla onkin nyt kovat tohinat päällä! Saa nähdä, saanko jokaisen luukun täyteen. 24 juttua on tosiaan aika paljon!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!