keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ebba Masalinin tekstiilejä TaitoshopissaPakko tulla vinkkaamaan uudesta tekstiililöydöstä! Ebba Masalinin uuspainettuja opetustauluja ja korttejahan blogeissa on jo jokunen aika sitten pyörinytkin, mutta nyt kuoseista on näemmä tehty myös kodintekstiilejä. Onpa ne herttaisia! 


Meiltä löytyy kotoa yksi aitovanha Masalinin kasvitaulu, aiheena joku heinänkorsi, mutta on nämä uusvanhatkin tosi hienoja!

Kuvat lainattu Taitoshopilta. Ne Ebba Masalinin jutut löytyy täältä: klik.


Tykkäätkö?

9 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihania <3
  Meilläkin on vanha kultapillike tauluna ja tykkään siitä tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kansakoulutavarat on kyllä kauniita! Tehdäänköhän nykyään kouluihin sellaisia tavaroita, joita ihmiset 50 vuoden päästä haluavat koteihinsa.

   Poista
 2. Minulla on kasvien lisääntyminen ja mänty aitoina vanhoina (sekä pari muuta opetustaulua kuin Ebba Masalinin) ja ehkä sen takia en hirveästi näitä uusvanhoja tuotteita havittele. Kortteja olen nähnyt livenäkin myynnissä ja niissä jotenkin tuntuu, että on vähän turhan pientä piperrystä kun on tottunut opetustaulukoossa katsomaan näitä. Ja toinen, kun noissa on tuo kaunokirjoitus, niin se pistää aina tahtomattomani silmääni, kun vanhoissa ei sitä ole. Toisaalta se on hyvä, että sitten nämä uudet taulut erottuvat heti vanhoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En huomannutkaan, että noissa on kaunokirjoitusta. Minusta ne kortit on kyllä kivoja. Olen muutenkin kortti-ihmisiä. Jos saa postissa kivan kortin, sen voi jättää pitkäksi aikaa esille, siis ilman kehyksiä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mie tykkään erityisesti noista keittiöliinoista!

   Poista
 4. Nämä on niin hienoja,ihailin näitä Joensuun käsityömessuilla...taulut tykkään aitoina vanhoina, mutta kaitaliina ja keittiöpyyhkeet olisi ihan mahtavia.Tosin ei niitä pyyhkeinä raaskisi käyttää, mutta tauluina tai ompelisi ne vaikka yhteen keittiön verhoksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauluista tykkään minäkin aidosti vanhana, mutta tuommoisen julisteen voisi laittaa "epäaidosti" lasikehyksiin :)

   Poista
 5. Ihania. Aloin haaveilemaan noista pussilakanoista! Milläköhän ne perustelisi itselleen?

  Miten oon kummallinen; ostan muille kaikkea ja etenkin lapsilleni, mutta itselleni tarvitsen jotain erikoisperusteluja!

  K

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!