perjantai 6. marraskuuta 2015

AkryylejäOlen maalannut vanerikoruja aikaisemmin pelkästään kalustemaaleilla. Kalustemaalit ovat tosi kalliita ja epäkäytännöllisiä pikkuaskarteluihin; erityisesti vaaleat sävyt, joissa on vain vähän pigmenttiä, joutuu usein ostamaan isommissa purkeissa. Litran purkki kalustemaalia maksaa helposti 30 euroa, ja sillä rahalla saa sitten vain yhden sävyn, jota on tolkuttomasti.


Kyllä on tollo olo, kun en tajunnut, että näihin voi aivan hyvin käyttää akryylimaaleja. Ne on helppo ottaa esille ja laittaa taas takaisin pois! Kuivuvat nopeasti! Kuivuttuaan kestävät ikuisesti! Ovat halpoja! Niitä voi sekoittaa!Ensikokeilulla ihastuin palavasti sekoitettuun lappapuuron väriin ja pilkkuihin, joita voi ripotella sinne tänne. Kalustemaalit ovat paljon vetisempiä eivätkä peitä niin hyvin, joten niillä ei voi pilkkuja maalailla.

Tein koruja tilanneelle kaverille pari ekstrakorua, kun on joutunut niin pitkään kärsivällisesti odottamaan.

Lappapuuron värin ja pilkut bambin pyllyssä voi yhdistää samaan koruun! En kestä!

Vaaleanpunaisista hattara-ajatuksista takaisin maan pinnalle: oikein mukavaa viikon viimeistä arkipäivää! Kohta on viikonloppu!


6 kommenttia:

 1. Myytkö sinä näitä ? Jos myyt, niin paljonko maksaa ja miten voi tilata ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve!

   Ja anteeksi myöhäinen vastaus!

   Olen myynyt muutamia koruja blogin kautta. Yksi koru maksaa 15 e (+ postikulut 1 e). Jos koru kiinnostaa, niin laita sähköpostia: kirpparikeiju at hotmail piste com

   Poista
 2. Ihania koruja ja mahtavat värit <3
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mie ihastuin tuohon lappapuuron väriin. Toisaalta oranssi bambi valkoisilla pilkuilla on myös aika söpö!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!