maanantai 26. lokakuuta 2015

Värikästä arkeaAsukuvat pääsevät täyteen loistoonsa, kun kuvaa vaatteet itse itsensä päällä roikottaen raskasta kameraa korkeuksissa. 
 
 
Tämä retro mekko on muutaman viikon takainen löytö Kontista. Olen ihastunut retrovaatteisiin aivan täysillä, ja uuden mummotyylisen puuvillamekon kuosi miellytti vahvasti silmää. Vähän se on malliltaan semmoinen, että näppärästi saisi vaikka kolmoisraskauden piilotettua viime metreille saakka, mutta vyöllä kursin enimpiä vyötäröltä kokoon. En raaski alkaa muokata vanhoja vaatteita, ettei niiden alkuperäinen henki kaikkoa.
 

4.50 euron mekko roikkui Kontin pelleosastolla, siellä naamiaisasujen, pukin partojen ja vappuhuiskien joukossa. Olen taas löytänyt itselleni uuden shoppailupaikan!

Loman jälkeinen arkiviikko lähtee käyntiin arkisista arkisimmilla asioilla. Tänään meillä tosin juhlitaan synttärisankaria, mutta muutoin mennään peruna-kastike-salaatti -linjalla. Melkein mukavaa kieriskellä kaikessa tässä arjen ankisuudessa viikon humputtelun jälkeen.

Koiranturilaat suhtautuvat arkeen ja juhlaan samalla tavalla: jokainen uusi aamu on ilon hetki, ja luppoaikoja on hyvä juhlistaa päivätirsoilla.


Petasin aamulla pedin ja nostin nukkuvat koirat pois peittojen päältä. Petasin peitot paikoilleen, ja laiska Elmo ei eväänsä hetkauttanut. Sinne se jäi vällyjen alle koisimaan täydellisen välinpitämättömänä ympäristössä tapahtuville muutoksille.

Manu ei ottanut siirtotapahtumaa kovin hyvin. Se jäi toljottamaan minua kyrsiintyneen näköisenä. Toivottavasti se ei enää kanna kaunaa.

Jääkaapissa odottaa kasa herkkuja, ja joku torttu pitäisi ehtiä ennen iltaa valmistaa. Mukavia maanantaihetkiä kaikille! Aurinkokin  on taas ruvennut paistamaan!


2 kommenttia:

  1. Todella kaunis mekkolöytö ja hyvään hintaan! Väritkin ovat pysyneet kirkkaina. Tuohan on juuri sopivan värinen syksyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos tuo olisi ollut pelkkä kangaspala, olisin ostanut sen ja ommellut siitä jotakin pientä ja söpöä!

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!