keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Toimii!Tänään vihdoin saatiin monimutkaiset sähköhommat saatettua loppuun, ja voi että ne lamput nyt näyttää hyviltä! Valaisimet vedettiin yhdestä keskellä kattoa olevasta lamppupaikasta kahteen paikkaan seinän vierelle, ja projektissa tarvittiin monenlaista lisäosaa ja lisäjohtoa. Nyt valot toimivat näppärästi kaukosäätimellä, ja sain ylimääräiset yövalot raahattua pois.
Jännitin vähän, minkälainen valaistusteho näissä valaisimissa näin alas asennettuina on. Koko huonetta ne eivät seinän vierelle, melko alas laskettuina valaise, mutta ei niiden makuuhuoneessa tarvitsekaan. Makkarissa on nyt sopivan hämyisää mutta samalla tarpeeksi valoisaa vaikka lukemiselle.


16 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosiaan aivan ihanilta ja mielestäni antavat juuri riittävästi valoa makuuhuoneeseen. Lamput näyttävät niin hyviltä tuota mustaa seinää vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valaistusteho tosiaan jäi ihan arvailujen varaan, ja oli vaikea hahmottaa lampuille paikat ennen kuin näki, kuinka niistä valo siivilöityy. Tuolla sängyn päässähän valoa tarvitaan jos tarvitaan, muualla saakin olla hämyisämpää.

   Poista
 2. Onpa tosi, tosi kauniit lamput! Ja ainahan ne ns. tunnelmaa antavat valot on kotoisammat, kun pelkkä katossa yksin kekottava kirkas lamppu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meillä tosi harvoin käytetään olohuoneessakaan sitä keskellä kattoa olevaa, koko huoneen valaisevaa kattolamppua. Olkkarissa on usemmiten käytössä sivuvalot eri nurkissa. Se kattovalo on niin ankea.

   Poista
 3. Upeat lamput! Kyllä kannatti" säätää".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veli laittoi lamput paikoilleen, ja siihen meni useampi tunti. Noiden kupujen alle on porattu semmoiset vastaanottimet, joiden vuoksi lamput toimivat kaukosäätimellä.

   Poista
 4. Vau, tosi hienon ja tunnelmallisen näköistä ♥.

  Muistanko oikein, tunsitko jonkun papan joka tekee hienoja jouluvalojuttuja ikkunaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :)

   Juu, naapurin pappa tekee niitä puutähtiä. Hän ei osaa käyttää nettiä niin hyvin, että osaisi laittaa myynti-ilmoituksia, niin olen näpytellyt hänen puolestaan joitakin juttuja myyntiin.

   Tässä on se Kalevin tähti: http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2015/10/omenapiirakkaa.html

   Yhden tähden postitin, ja sille tulikin postikuluja 9.30 euroa. Pakattuna tähti vie banaanilaatikon verran tilaa.

   Poista
 5. Sopivat noikin hyvin...makuuhuone saa olla hämärä.

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma kuvissa, huoneessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Makkarissa on mukavan hämyisä tunnelma :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!