torstai 8. lokakuuta 2015

SahailuaPääsin taas sahaamisen makuun! Jos sahaamista ei seuraisi tympeä hiontavaihe, voisin sahailla näitä pieniä höperökoruja loputtomasti. Ainoastaan tieto siitä, että joudun myös hiomaan kaikki sahaamani kuviot, pitää minut jollakin tapaa ruodussa.


Vesiliukoisella maalilla maalatut korut ovat kuivuneet, öljyliukoinen pinkki näyttää vielä epävarmalta. Voisikohan koruja maalata akryylimaaleilla? Liukeneeko se enää kuivuttuaan, jos koru sattuu vaikka kastumaan?
Harmittaa tuo yksi oikeanpuoleinen bambi, jolle tuli semmoinen ilme, että se näyttää sanovan koko ajan "eeEEh". Rasittava besserwisser-bambi.

 Saumuri, jota olemme kaikki odottaneet, saapuu tänään. Vielä jonkin aikaa täytyy malttaa olla saumuroimatta; sitten on peto irti.


8 kommenttia:

 1. Hienoja olet tehnyt! Mä olen maalannut omia vanerikoruja kalustemaalilla (tikkurila, helmi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu; olen käyttänyt Tikkurilan kalustemaaleja. Mutta akryylimaalit voisi olla kätevämpiä, kun ne on halvempia ja niitä voisi sitten sekoittaa. Jos maalaa kalustemaaleilla, niin sävyvalikoima on sitten rajallinen, kun jokainen maalitörppö maksaa sen kolmekymppiä.

   Poista
 2. Akryylimaali on vesiliukoista vain märkänä, kuivuttuaan se on kestävää, melkein kuin muovipinta. Kuivuu välillä tosin liiankin nopeasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tosiaan on! Pitääpä tosiaan ottaa akryylimaalit käyttöön!

   Poista
 3. Ihania koruja! Taas tuskailen täällä, kun ei mulla ole sitä sahaa edelleenkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun täytyy oma saha käydä ostamassa! :) Oma saha maksoi muistaakseni 120 euroa, ja on siitä koko rahan edestä ollut jo iloa.

   Poista
 4. Tipahdin ihan täysin tolle "besserwisser-bambille!" :D

  Olet tehnyt aivan mahtavia koruja näistä vanereista, todella ihania! Mäki haluan tuommoisen BW-bambin ;D Ja nuo kartionmalliset on kanssa söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambit on vähän sellaisia besserwissereitä, olen siitä ihan varma! Hirveä jäpäjäpäjäpä heti kun suunsa aukaisevat, eikä aina tarvitse tehdä edes sitä!

   Nuo kartiot on timantteja :) Kaveri pyysi tekemään sellaisen.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!