sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mummolasta kotiinKävimme yhden yön reissulla pohjoisen mummolassa, ja taas on palattu kotiin. Koirankuonolaiset tykkäävät reissata, mutta määränpäässä ne tarkkailevat tunnelmia ja aistivat heti ihmisten lähtöaikeet. Jos ilmassa on lähdöntunelmaa ja joku käy avaamassa auton ovet, ne puikahtavat heti sisälle ja jäävät vakavamielisinä paikoilleen odottamaan. 


Omasta navastaan huolehtiva, vakava koira on niin sympaattinen. Eivät ne halua jäädä laumasta jälkeen.

Näin lyhyellä reissulla ei ollut aikaa ommella, mutta kaiken liikenevän ajan kopioin kaavoja kuin pieni eläin. Koko lehteä ei tarvitse lainata, kun piirtää kaavat kaava-arkille ja ottaa valokuvan sanallisista teko-ohjeista. Yksi vihreä collegevaate on jo leikattu. Kaksi kivan oloista mekkokaavaa odottelee paperilla piirrettynä.


Sain mukaan yhden hienon puuvillakankaan. Minulla on joskus lapsena ollut tästä kankaasta joku vaate, ehkä baskeri. Aika hieno! Tälle minulla on jo käyttötarkoituskin mielessä.

Saumurihan otti ja pärähti muutama päivä sitten niin, ettei äitikään saanut konetta korjattua (maksoin siitä niiiiiiin liikaa käytettynä vuosi pari sitten!). Täytyy kysyä, josko ompelukoneliike ostaisi koneen varaosiksi. Uusi, toimiva peli on jo laitettu tilaukseen. Toivottavasti se saapuisi mahdollisimman pian!


2 kommenttia:

  1. Voi noita koiruuksia <3
    Toivottavasti saat pian uuden saumurin ja päästään taas ihailemaan sinun ompeluksiasi <3

    VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!