maanantai 12. lokakuuta 2015

Koiria ja norsujaUusi, ihan typerä saumuri tuottaa päänvaivaa. Pitäisi varmaan mennä johonkin saumurikoneen langoituskurssille, ettei joka päivä tarvitsisi tuon kanssa tapella. Miten se voi olla niin vaikeaa? Olisiko sittenkin pitänyt valita se kalliimpi malli, joka langoittaa itse itsensä.
 

Elmo sen sijaan ottaa asiat ihan lunkisti, niin kuin aina. Valkoiset pellavalakanat vaihdettiin taas mustiin Elefantteihin. Messinkilamput roikkuvat paikoillaan sängyn molemmin puolin, mutta sähköä niissä ei vieläkään ole. Sitä odotellessa täytyy tyytyä tavallisiin lamppuihin.
 Sumuinen, pilvinen päivä alkaa kääntyä iltaan. Voisipa sytyttää taas muutaman kynttilän maanantai-illan iloksi.


4 kommenttia:

 1. Sympatiseeraan sinua...itsellä myös ikäloppu saumuri ja aina sen nostaessa esille...muistuu mieleen mm. pinsetit joita ilman ei langoitus onnistu. Kätevä vehje kylläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan tuliterä saumuri, mutta joku sellanen mutteri taitaa puuttua päästä, joka mahdollistais saumurin toiminnan ymmärtämisen. Tuhannen lankojen laittamisen jälkeen saan siistin ompeleen, mutta heti kun vaihdan langat, pitää rämpätä uudestaan! En yhtään ymmärrä, mikä tuossa on ongelmana.

   Pinsetit on kyllä ihan jees :) Mulla ei tuon edellisen ikivanhan saumurin mukana tullu oikeita pinsettejä, mutta käytin sellasia ihmisten nyppimispinsettejä. Saumurin pinsetit on melkolailla kätevämmät.

   Poista
 2. Sängynpääty ♡ ja muutenkin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängynpääty on yks sellasista asioista, joihin en oo vieläkään täällä kyllästyny! Melko monet jutut tulee ja menee, mutta sängynpäädystä tykkään vieläkin :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!