keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Iloinen perhetapahtumaKahdesta koirasta on mahdotonta saada kunnollista kuvaa yhtä aikaa. Jos joskus toinen toljottaakin epäluonnollisen apaattisena eteensä, toinen haistelee peräpäätä, nuolee pallejaan, kaivelee nenäänsä tai muuten vain viuhtoo ympäriinsä. Aina.


Vaikka valokuvassa oleminen onkin kovin vaikeaa ja ikävää puuhaa, Elmo ja Manu tahtoivat silti ehdottomasti lähettää terveisensä Elmon lapselle ja Manun siskolle, Sinille. Kävin nimittäin tässä jokunen viikko takaperin niin, että Sini hurmoksissaan livahti naapurin tontille tapaamaan Romeota, ja tänä päivänä on maailmaan putkahtanut useampi uusi koiranturilas. Nämä pennutkin menevät uusiin perheisiin, ja ehkä vielä viidentoista vuoden päästäkin ne ovat olemassa. Nyt ne ovat vielä pelkkiä karvapalloja, kohta jonkun ihmisen tärkeitä kavereita.


Onnea siis Sini ja epämääräinen kasa koiravauvoja! Äitiys on iskenyt Siniä niin kovalla voimalla, ettei pentulaatikolle ole kuulemma kenelläkään asiaa. Nyt voi vain kurkkia ja arvailla, montako tassuparia laatikosta löytyy.
Koiranpennut ovat ehdottomasti parasta, mitä maailmasta löytyy, ja monesti onkin ikävä omaa pentuetta reilun puolentoista vuoden takaa. Voisinpa käydä kurkkaamassa Sinin pentuja. Vähän rapsuttelemassa ja nuuhkimassa, mutta ei missään nimessä varaamassa omaa itselle. Eihän meidän ollut tarkoitus ottaa Manuakaan, mutta pakkohan se oli sitten kotiin raahata, kun sillä oli neljä tassua ja se kahdella silmällä tillitti. Kaksi koiraa on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi, joten tällä kertaa vain nuuhkutellaan!


PS. Elmo ja Manu saivat kuvauksen jälkeen makkaraa.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näitä koirahöpökuvia on ihana ottaa :) Ei koirien mielestä, mutta minusta.

   Poista
 2. Niin ja onnea vain Sinille, Vaarille ja Enolle!

  VastaaPoista
 3. Onnea vaan söpöille vaarille ja ENOLLE, hömm hömm...!!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, se taisi Manulla mieli aivan huljahtaa onnesta soikeaksi, kun meni sekoittamaan sedän ja enon! Enohan Manu tosiaan on. Huomautin Manua tästä asiasta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!