maanantai 21. syyskuuta 2015

SyyskuuEilen iltalenkin aikaan oli niin mahtava valo, että täytyi kameran kanssa lompsia ulos sateeseen. Yhtä aikaa oli sumuista ja aurinkoista, märkä asfaltti hohkasi valoa, keltaiset lehdet maassa ja puissa kultasivat maiseman. 


Kumisaapaskelit ja syyskuu, sitä se on. Täytyy käydä poimimassa pihlajanmarjoja, ruusunmarjoja ja puolukanvarpuja kodin koristukseksi vielä kun voi. Joulukin vilahtelee mielessä aina silloin tällöin, vaikka kyllähän siihen on vielä aikaa.Koiranreuhkat näyttävät juuri siltä miltä syyskuussa kuuluukin ihmisen ja eläimen näyttää. Trimmausväli on taas venähtänyt liian pitkäksi. Kesällä viimeksi trimmasin, mutta terä tuntui tylsyneen niin, että pitäisi käydä ostamassa uusi.


 Sain aamulla tekstiviestin Postilta: jännityksellä odottamani paketti tuodaan tänään kotiovelle. Aikaisemmin kotipaketit ovat tulleet miten sattuu, ja on ollut täysi fifty-sixty-mahdollisuus siihen, että sattuu olemaan kotona, kun postimies soittaa ja sanoo, että on kahden minuutin päästä ovella. Nyt viestissä oli kolme vaihtoehtoista aikaa kahdelle päivälle, joista valita. Miten edistyksellinen palvelu.


Monta mukavaa pikkuista juttua on taas tälläkin viikolla edessä. Pitää ainakin maalata vanha arkistokaappi, että saa sen ompelukäyttöön ja pois lattialta jaloista pyörimästä.


6 kommenttia:

 1. Ihana valo ja tunnelma noissa kuvissa, varsinkin ekassa ja viimeisessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli aivan taianomainen valo ja mahtava sateenkaari :) Märät koirat näyttää melkein symppiksiltä, mutta kun tietää, mitä se käytännössä tarkoittaa, niin ei sitten ihan niin symppiksiltä kuitenkaan.

   Poista
 2. Todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Minä tykkään syksystä sen väriloiston vuoksi, ja kameralla tuleekin räpsittyä yhdellä sun toiselle lenkillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä kaunista aikaa, mutta plääh tätä sadetta ja kylmyyttä. Veto lähtee pois aikaisin illalla, kun on ihan sysimustaa.

   Noh, onneksi ollaan kohta joulussa ja sitten alkaakin päivät jo pidentyä. Kevät on minun lemppariaikaa; silloin on kaikki hyvä vielä edessä. Syksy on vähän sellaista ohi rämmittävää aikaa.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!