sunnuntai 20. syyskuuta 2015

SunnuntainaOmpelunurkkaus on taas auennut olohuoneen puolelle. Ompelukaapin maalaus on kesken ja kaappi sisuksineen levittäytynyt ympäriinsä. Kaikkien niiden kangaspalojen, kaavapapereiden, langanpätkien ja maalausprojektien takaa on aika vaikea huomata, että nyt ollaan talossa, jossa on siivottu viisi viikkoa putkeen. 


Pannaanpa merkille: kestää viisi viikkoa siivota koti tiptop-kuntoon. Sen jälkeen menee kolmisen tuntia, että kaaos on taas vallalla.


Näistä kuvista on tietenkin sotkut rajattu ulkopuolelle. Vanha kirjaston rullakkohylly on löytänyt paikkansa. Tämä on oikeasti  videotykkiseinämä, jolle kuva heijastetaan. Aikaisemmin tässä oli matala pöytä, joka ei peitä näkymää. Arvelin, että helposti rullilla edestä siirrettävä rullakko sopii tähän ihan yhtä hyvin.


 Nyt pitäisi jostakin repiä tsemppiä, että jaksaisi rykäistä loppuspurtin raivauksen suhteen. Pojan huoneen lipaston päällä jököttää yhä kaikki jäljelle jäänyt epämääräinen tavara kuten armoton kasa johtoa ja nippeliä. Lisään viimeisen rytöläjän selvittämisen ensi viikon tehtäviksi, ja sitten se on tehtävä!

 
Sain viime torstaina tilattua jotakin ihanaa ja pitkään harkittua. Odottelen paketin saapumista aivan lähipäivinä. Sen jälkeen odottelen tarvittavien lisäosien saapumista toisesta paikasta; ensimmäiset lisäosat ostin jo torstaina paikallisesta erikoisliikkeestä. Sitten täytyy odottaa enää asentajaa. Elämme siis varsin jännittäviä aikoja. Kuinkahan sitä saa ensi yönä untakaan?


4 kommenttia:

  1. Haha! Ihanan tuttua. Raivausta 3 h -> ihanan siistiä -> PAM! Yleensä se on nelivuotinen joka vyöryy tavaroineen edelleen olohuoneeseen leikkimään :D Kukapa sitä yksin viihtyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole nelivuotiasta, mutta aina joku projekti päällä ja hirveä hyrskynmyrskyn menossa.

      Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!