torstai 10. syyskuuta 2015

StyleroomissaLiityin jokunen aika sitten Styleroomiin, jossa kuka vain voi käydä latailemassa omia kotikuviaan, katselemassa toisten sisustuksia tai keräämässä omia ideakansioita.


Ei minulla mitään muuta sanottavaa ollut, mutta kun Styleroomin puolelle tuli nyt minusta kotiesittely, halusin äkkiä tehdä uuden postauksen, ettei mahdollisen uuden vierailijan silmille lävähtäisi ensimmäisenä 4 500 rekka-autolastillista rompetta ja roskaa. Ensivaikutelma luodaan vain kerran. Se on hyvä tehdä kutimet kädessä.

Täältä se esittely löytyy: Styleroomin esittely.

6 kommenttia:

 1. "Kylpyhuoneessani on verrattain kookas, käsittämättömän ruma ja tyylitön muovinen vessanpöntöllä istuva figuuri, joka toimii pattereilla, pitää prööt prööt -ääniä ja laulaa hallelujaa samalla, kun kuuluu vessanpöntön vetoääni. "

  Mua kiinnostaa ihan suunnattomasti miltä kyseinen härveli näyttää, voitko ottaa kuvan? Tai videon? :D Ehkä tästä saisi uuden sisustuselementin omaankin vessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinulla on kuule nyt mennyt jotakin aivan oleellista ohi suun. Paskova Pedro on esittäytynyt blogissa jo tammikuun puolella, videon kera:

   http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2015/01/kuvakisa-paljasta-oma-kyseenalainen.html

   Poista
  2. No tietysti! Löysin blogin vasta pari viikkoa sitten, joten näinkin arvokas postaus on mennyt ohi! Pitää alkaa selailemaan blogihistoriaa enemmänkin.

   Poista
  3. Huomasin, että tuo sama vessanpönttömies oli joku aika sitten myös Paskoissa kirppislöydöissä. Höps! Ihan hyvä löytö on.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!