perjantai 25. syyskuuta 2015

Retrosohvavinkki oululaisille + puuttuva nipukkaMonta päivää kiivaasti odotetun postipaketin saapumiskoodi napsahti puhelimeen, ja minä juoksin heti hakemaan paketin kotiin. Samalla postireissulla piipahdin Kontissa, koska se on melkein matkan varrella. ("Melkein" ja "matkan varrella" ovat toki kiistanalaisia ilmauksia.)


Kontin huonekaluosasto on todella, todella riski paikka vierailla kenelle tahansa ihmiselle, minulle etenkin, ja melkein olin kokonaan menemättä sinne. No menin kuitenkin. Tällä kertaa olin vahva, enkä napannut yhtään heräteostosnojatuolia mukaani! Kahden takapakin jälkeen tämänkaltainen voimannäyte siirtää minut tasolle 100 Ostolakossani. Ei mitään väliä, että juuri nyt ei sattunut olemaan yhtään kiinnostavaa nojatuolia näkösällä; minä tein sen silti!


Mutta koska otan tehtäväni kirpputorien ilosanoman levittäjänä niin kovin vakavasti, päätin vinkkaista oululaisille kirppistelijöille tästä huippuhienosta sohvasta. Mehän olemme sitä retrosohvaa vähän haeskelleet, ja tämä olisi kyllä omalla tavallaan tosi hieno, ehkä turhan puiseva, iso ja synkkä kuitenkin. 120 euroa näytti olevan sohva plus kaksi nojatuolia; vink vink retroilijat!

Kangas näytti laadukkaalta, joskin oli yltäpäältä tuhruinen. Kuitenkin kaunis ja näyttävä sohva omassa tyylilajissaan.

Ja se postipaketti! Että voi kahta tämmöistä mitäänsanomatonta nipukkaa niin innokkaasti odottaa! Kohta päästään kiinnittämään Artekin valaisimet!

 Valaisimet ovat vielä laatikoissaan, enkä oikeastaan ole niitä edes hypistellyt, etteivät vain naarmuuntuisi tai putoaisi lattialle tai muuten vaurioituisi turhasta lähmimisestä. Kiinnittäminen ja kaikenlaisten oheistuotteiden metsästäminen on ollut ihan omanlaisensa tieteenala, kun on tarkoitus jakaa valaisimet yhdestä huoneen keskellä olevasta pistokkeesta kahteen paikkaan huoneen reunalle. Tavoitteena on se, että valot saa päälle ja pois sängyltä käsin ilman, että tarvitaan sähkömiestä. Jos ne lamput vielä joskus saadaan kunnialla kiinnitettyä, lupaan valaista kaikella uudella tietämykselläni koko maailmaa.


PS. Kolmas postaus tälle päivälle! Nyt täytyy vähän kyllä himmailla.


6 kommenttia:

 1. Hyvä sinä, pääsit ilman huonekaluja ulos Kontista. Joskus se tosiaan vaatii lujaa tahtoa :)
  Hauskaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, olen tosi tyytyväinen tähän koettelemukseen!

   Poista
 2. Hieno saavutus! Sulle on postia blogin facebookissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luinkin sen heti, mutta jäin vielä miettimään! Olen hidas miettijä, mutta vastaan viestiin pian!

   Poista
 3. Voihan nipukka. Innolla odottelen lopputulosta. Mistä noita nipukoita saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin minä odotan lopputulosta innolla ja vähän kauhulla.

   Nipukat tilasin Kangasjohto.fistä. En ole vielä testannut niiden toimivuutta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!