tiistai 8. syyskuuta 2015

Pullavaihto ja lähiruokaaTänään tehtiin todelliset hyvän mielen kaupat. Videotykki on tarkoitus vaihtaa uudempaan lähiaikoina, ja tässä kirppisrytäkässä laitoimme vanhan tykin myyntiin. Sain sympaattisen sähköpostitarjouksen paikalliselta leipomoyrittäjältä: yrittäjä tarjosi vaihtokauppana pullaa ja leipää.


Tänään leipomoyrittäjä pakkasi päivältä yli jääneet kolme pussillista leipää ja pullaa ja kävi nappaamassa tykin mukaansa. Molemmat osapuolet olivat oikein tyytyväisiä! Oi että nämä pienen leipomon leivät ja pullat ovat hyviä! Ihan kuin olisin itse leiponut, paitsi että tavanomaista paremmin. Pakkaseen pitäisi saada tehtyä tilaa, ettei tarvitsisi kaikkea rohmuta kerralla.
Yrittäjä kertoi myös paikallisesta lähiruokapiiristä, jossa asiakkaat esittävät tilauksensa suoraan pienyrittäjälle, jotka parin viikon välein kokoontuvat tietylle parkkipaikalle myymään varauksia. Mehän vanhoina hippeinä innostuimme ruokapiiristä aivan täysin: olisipa mahtavaa ostaa lihat, kananmunat, leivät, kasvikset ja sen sellaiset suoraan maatilalta ilman välikäsiä!


Tämmöiselle markettiruokaostoksen tekijälle ensimmäinen tilaus tuottaa hieman päänvaivaa. Jos nyt vaikka lihaa ja kasviksia ensialkuun?


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä herkkua :) Laitettiin iso osa leipiä pakkaseen. Syödään niitä varmaan vielä aika pitkään.

   Poista
 2. Olipa hyvän mielen vaihtokauppa tosiaan! Meillä täällä Limingassa alkoi tuommoinen reko-lähiruokapiiri toimia viime viikolla. Käyhän vaikka facessa tutustumassa ja ala viritellä vastaavaa! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ruokapiiri on täälläkin. Vähän jo katselin ilmoituksia: tilauksissa tarvitaan hieman harjaantumista.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!