sunnuntai 27. syyskuuta 2015

OmpelukaapillaOlohuoneeseen on vanhan arkistokaapin myötä syntymässä ompelunurkka. Aika jännittävää saada kaikki ompelutavara koneita myöten samaan paikkaan. Tuleekohan nyt sitten ommeltua useammin?


Olohuoneen kirjahylly keveni, kun siirsin käsityölehdet ompelukaappiin. Aikaisemmin painavat kansiot ja irtolehdet ovat olleet vaikeasti otettavissa ylimmällä komerohyllyllä, kun olivat niin harvalla käytöllä. Mutta eipä niitä lehtiä sieltä vaikean takaa kovin usein viitsinytkään lähteä hakemaan selailtavaksi.
Suunnittelin laittavani maalatut kaapin ovet ylös ja verhon alas verhovaijerille. Sitten muutin mieleni.

En ole varma, mitä mieltä olen koko lopputuloksesta. Yksi vai kaksi ovea? Kumpi olisi kivempi?
Mehän olemme juuri niin pällejä, ettemme osaa laittaa kiskoiltaan irrotettuja ovia enää paikoilleen. Aivan sopiva lopetus muutenkin rasittavalle tee-se-itse -projektille.


8 kommenttia:

 1. Onpas siinä kompaktissa paketissa kaikki ompelutarvikkeet. Unelma! Uskoisin kyllä, että ommeltua tulee enemmän, kun ei ompelukärpäsen purtua tarvi ruveta mietimään, että missähän päin huushollia on kaikki tarvittavat välineet ja värkit. Avohyllyjen vieroksujana ehkä kokeilisin sitä alkuperäistä suunnitelmaa, eli ovet ylös ja verhot alas. Tai sitten, että ovet ylös ja avohyvllyt alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se kyllä rajoittaa melkolailla, jos joka kerta ompelemiseen ryhtyessä pitää alkaa raahata tavaraa sieltä ja täältä.

   Laitoin tuon verhotangonkin jo, mutta ei se sitten oikein näyttänytkään hyvältä minkäänlaisen verhon kanssa. Juurikin pölyn vuoksi olisinkin mieluusti laittanut verhon, mutta nyt näin.

   Vasemman- ja oikeanpuoleiset kaapit on sen verran erikokoiset, että oikealla olevat lokerot eivät aivan taida mahtua vasemmalle. Itsekin olisin laittanut avohyllyt pölyn vuoksi ylös ovien taakse suojaan.

   Poista
 2. Mielestäni kaksi ovea ehdottomasti kivempi.
  -Ts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi ovea it is! Kukaan ei ehdottanut yhtä ovea.

   Poista
 3. Kaksi ovea on hauskemman näköinen mun mielestä. Mää kyllä ihan pikkuisen kadehdin tuota sun järjestely-/siivoustahtia. Mut ihan vähän vaan, en tarpeeksi aloittaakseni omaa tavaroidenkarsimisprojektia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, järjestelen nyt, niin ei tarvi sitten taas aikoihin järjestellä :) Ei se oikeasti mitään minun lempparipuuhaa ole normipäivänä, mutta joskus silloin tällöin ihan hauskaa!

   Poista
 4. Kahdella ovella siistimmän näköinen! Mutta ihana tuunaus ja kaappi!!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!