tiistai 1. syyskuuta 2015

Lattia pilkistääViiden kirppistelypäivän jäljiltä tavaran vähenemisen huomaa selvästi. Kirppiskassa kilisee mukavaan malliin, ja tänään illalla aloin ronttailla loppuja tavaroita isompiin eriin ja laitella niistä ilmoituksia nettiin. 


Onko mitään parempaa kuin kantaa ulos kokonainen banaanilaatikollinen rompetta ja ottaa vaihdossa parikymppiä? Laatikon uumenissa makaavaa spagettimittaa ei tule koskaan ikävä. Loppuelämäni aikana en aio ostaa uutta spagettimittaa; minä aion pärjätä ilman. 


Mikä tyhjyys ja seesteisyys.

Varattujen tavaroiden paikka on ollut pinkin nojatuolin luona. Huomiselle on vielä monta noutajaa, ylihuomiselle pari. 


Enää on jäljellä iso kasa vaatteita, jotka aion laittaa myyntiin paketteina. Samoin jalkoihin on jäänyt epämääräistä rojua, jonka suhteen pitäisi tehdä päätöksiä. Pakettina myyminen on tietysti paras päätös ikinä, mutta minkälaiseen pakettiin laitetaan vaikkapa kännykän laturi? 


Pojan huoneesta on tullut väliaikainen varasto, jossa ullakolle menevät laatikot rauhallisesti odottavat vuoroaan. Siellä on myös lahjoituskirpparille vietäviä kasseja, jotka täyttyvät vähä kerrallaan.


Ja se kirppisrahasto. Minulla on jo jatkosijoituskohde mielessä. 


2 kommenttia:

 1. Juuri harmittelin itse, että on joku tyssähdys meneillään nettikirppumyynnissä (lastenvaatteita ja -tavaroita lähinnä myyn sitä mukaa pois, kun pieneksi käy). Niin hyvä mieli tuli taas, kun muutamia paljonkin tilaa vieviä leluja ja haalaria yms. sai siirtää siihen varattujen kasaan :) (Ja mahtuu taas kohta lisää täytettä niihin myynnissä olevien vaatteiden ja tavaroiden laatikoihin). Sinä olet kyllä hienosti saanut myytyä, minusta aikuisten vaatteiden ja sekalaisen tavaran myyminen netin kautta on kyllä nahkeaa puuhaa verrattuna lastentarvikkeisiin. Mekin, kun asumme niin kaukana kirppareista yms, niin ei viitsi livekirpparipöytääkään varata, kun menisi matkakuluihin niin paljon rahaa, kun kävisi pöytää huoltamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin jossain vaiheessa nettimyynti tyssähti kokonaan, mutta nyt on kyllä ollu vilkasta kaupankäyntiä. Ehkä se on tuo uus Facebookin kirppisryhmä, joka on niin näppärä. Torin kautta sen sijaan on ihan surkeasti menny tavara.

   Aikuisten vaatteiden myyminen on kyllä ollu tosi nihkeää. Kyllä niitä vaatteita jonkun verran meni, mutta varmasti suurin osa jäi jäljelle. Tein tänään Huuto.netiin ison vaatepaketin, johon laitoin 53 vaatetta ja hintaa 50 euroa. Ainakaan vielä ei ole yhtään huutoa. Ehkä vaatepakettien aikakausi on jo ohi.

   Livekirppiksen pitäminen on aika rasittavaa ja kallista. Vaikka kyllä nettikirppiksen pitäminenkin on melko rasittavaa; ihan hirveästi vaivaa :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!