keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Katossa!Pitkän ja vaikean tuhertamisen ja ähertämisen jälkeen Artekin valaisimet on saatu kattoon! Sähköä näissä ei vielä ole: täytyy ostaa lisää sähköjohtoa ja jatkaa hommaa toisella kertaa.


Musta, rouhea puu ja messinki näyttävät yhdessä juuri niin hyvältä kuin toivoinkin.
Tuuli on jo viimaisa ja napakka, vaikka tänään aurinko onkin paistanut. Kaivelin kaapista esille paksun villaneuleen, eikä yhtään ollut liikaa. Neuletakki on kesäinen kirppislöytö: Silvoinen made in Finland, 100 % kampavillaa lukee lapussa. Olen aivan ihastunut kotimaisiin retrovaatteisiin.

Harjoittelen tällä hetkellä ompelukoneella joustavien materiaalien ompelemista. Se vain ei ota onnistuakseen; kolme viimeisintä työtä on lentänyt suoraan roskiin. Vaatteissa on niin  vähästä kiinni, onko ilme 80-lukua vai nykypäivää. Minun väkerrykseni ovat ei-toivotusti kääntyneet ensimmäisen puoleen.


Menin käymään kirparilla uuden materiaalin ja parempien kaavojen toivossa. Uusia kaavoja en löytänyt, ja materiaalikin on pääasiassa joustamatonta puuvillaa (poisluettuna nuo kaksi aivan ihanaa Verson puodin merimiesaiheista trikoota, jotka poika suoralta kädeltä hylkäsi). Hmmm, mitähän näistä tekisi?

Edellisen epäonnisen ompelukerran jälkeen päätin ommella jotain minipientä, nopeasti ja varmasti valmistuvaa, että tulisi hyvä mieli taas eikä tarvitsisi viedä ompelukonetta romuttamolle. Niin sitä taas kammetaan pohjamudista ja ei muuta kuin neljännen yrityksen pariin!

4 kommenttia:

 1. Onpa ne kauniit ja tosiaan tuo lampun väri tulee kivasti esille mustaa vasten.
  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vielä kun saataisiin ne sähkötkin toimimaan!

   Poista
 2. Nuo valaisimet on niin upeat!
  -Suvi-

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!