torstai 24. syyskuuta 2015

Kalevin käsitöitäPikainen huikkaisu: laitoin tänään naapurin papan puolesta nettiin myyntiin hänen nikkaroimiaan juttuja. Lempparini on tämä ikkunatähti, jonkalaisen varasin Kalevilta meillekin.


Tähti on mäntypuuta, ja valojohto kuuluu kauppaan. Mitoiltaan ikkunatähti on n. 43 x 37 cm. Hintaa näyttävällä tähdellä on 20 euroa (nouto tai postikulut 7.90 e lisätään).
Jos tässä olisi juuri teille sopiva tähti, niin nakkaapa viestiä sähköpostiini: kirpparikeiju at hotmail.com. Varastossa näitä on ilmeisesti vain pari, mutta uskoakseni Kalevi nikkaroi uusia ihan mielissään, jos tilauksia alkaa sadella.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minäkin tykkään näistä :) Varasin meille sellaisen vaahterasta tehdyn, vähän vaaleamman tähden. Se on vielä kasaamatta, mutta ei sillä kiire olekaan.

   Poista
 2. Tosi kaunis tähti,toivottavasti tulee paljon tilauksia:)
  Meillä on melkein samanlainen joka on jo tosi vanha, mutta pelittää paljon paremmin kuin uudemmat viritykset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hurjan hienoja :) Harmi, että kaikki oheiskustannukset ovat niin kalliita; postikuluja tulee heti 7.90 euroa, ja johto-osakin vie melkein neljänneksen hinnasta.

   Mutta toivottavasti joku sellainen nyt tähden näkee, joka juuri sellaisen haluaa :)

   Poista
 3. Onko noita muita kuin tuo mänty ja vaahtera? Ehkä jotain tummempaa puuta? En minä näistä puulaaduista mitään tiedä, mutta kuitenkin :D Tuo voisi vielä mennä minunkin sietokyvylläni joulukoristeesta, INHOAN niitä blingbling-muoviviritelmiä mitä kaupat on pullollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtera on minulle varattu B) Se on oikein, oikein vaalea puu ja minusta tosi kaunis.

   Tämä mäntyinen tähti on kuulemma tarkoituksella hongitettu, siis pidetty auringossa niin että se on kellastunut.

   Voin kysäistä naapurin mieheltä, onko muuta puuta.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!