keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Joulukoristeet muut varastolaatikotVoi voi näitä raivausprojektin viimeisiä epätoivoisia hetkiä! Loppuviivoilla mennään, mutta nyt ei oikein tiedä, miten päin pyörisi. Suunnittelin tänään vieväni läpikäydyt  varastolaatikot ullakolle, mutta eihän siellä mahdu vieläkään liikkumaan. Varasto on vaikean muotoinen ja sinne on kannettu muun muassa asunnosta poistetut ylimääräiset väliovet, jotka vievät paljon tilaa.


Kirppiskaupat ovat yhtä noutoa ja muutamaa postitusta lukuun ottamatta selvät, mutta laittelin vielä tänään viimeisiä ilmoituksia Roskalava-sivuille. Lahjoituskirpparille vietävien pikkutavaroiden suurehko pino odottelee olohuoneessa pois kuskaamistaan. Roskalavan kautta haetaan vielä isompaa tavaraa kuten Corona-lauta, pojan vanha pyörä ja muutama vanha keittiön kaappi. Modeemikin löysi ottajansa, mikä tietää yhtä reissua vähemmän meille.

Aika monta laatikkoa on menossa ullakolle, mutta kaikki tavarat on nyt säntillisesti käyty läpi. Karsin tänään jopa pojan vanhoja koulukirjoja ja päätin, ettei kaikkea tarvitse säästää.

Tälle päivälle taisi sattua koko härdellin kolmannet oharit. Niin se vain on, että jos ostajan kanssa takkuaa ja jumittaa, euron tavara pitäisi lähteä kuljettamaan jonnekin tai pyydetään varaamaan tuotetta viikoksi, ei kannata oman mielenrauhan vuoksi ryhtyä hommaan ollenkaan. Säätäminen on aina säätämistä, eikä johda yhtään mihinkään.


Eilen kuvittelin, että loppurytinöihin menisi kaksi päivää. Nyt tiedän paremmin. Menee kauemmin.


6 kommenttia:

 1. Se on minusta aina kummallista, että ihmiset pyytävät kuskaamaan jotain ilmaisia tai puoli-ilmaisia tavaroita jonnekin. En kyllä kehtaisi, mutta toiset kehtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä muutamat pyynnöt olivat sellaisia ihan kohtuullisia, että kulkeutuuko esimerkiksi keskustaan. Mutta siltikin siitä olisi minusta ihan hirveästi vaivaa; ainakin puoli tuntia saisi varata jokaiselle romppeelle. En vielä joulunakaan pääsisi kaikesta tavarasta eroon, jos joka ikinen nippeli pitäisi lähteä erikseen johonkin kiikuttamaan.

   Nyt on enää isot säkit ja laatikot jäljellä :) Plus ne muutamat postitettavat jutut. Ei paha!

   Poista
 2. Tuo säätäminen jostain puoli-ilmaisesta on kyllä niin rasittavaa! Mut hei tsemppiä viime metreille! Millonhan taas ite alottaa...?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, kaikenlainen säätäminen on niin rasittavaa. Olutlasit ilmeisesti houkuttavat puoleensa jos jonkinmoista porukkaa: vasta neljännen varaajan kanssa kaupat toteutuivat.

   Olutlasien myyjäksi ei kannata alkaa. Siinä menee pidemmän päälle hermot.

   Poista
 3. oot kyllä tehnyt huikeen urakan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urakka on huikea, eikä vielä edes loppu.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!