maanantai 14. syyskuuta 2015

Ikkuna-asioitaMuutamat jäljelle jääneet epämääräiset nyssäkät ja pussukat pyörivät vielä jaloissa, mutta olen jo siirtynyt siivous-raivauksessa toiseen vaiheeseen, ikkunoihin. Ikkunoihin kuuluu kaikki, mitä ikkunoiden ympärillä on: varsinaiset lasit ja karmit, ikkunalaudat, patterit, verhotangot ja kukat.


Aina kun ikkunat pesee, on kiva pestä myös verhot ja hoitaa kukat. Siitä vain tulee niin superreipas olo. Muutama kukka pitäisi istuttaa isompiin ruukkuihin. Parvekkeen kuolleet kesäkukat täytyy kaivaa pois ja istuttaa uudet syksyiset krysanteemit tilalle. Kaikki kukat saavat käydä suihkun kautta.
 
Ikkunat saatiin eilen pestyä. Keväällä pesu jäi poikkeuksellisesti välistä, mutta nyt onkin sitten senkin edestä puhdasta ja raikasta.Mikrokuituliinat pyörivät koneessa aina iltaisin. Huomasin, että jalkapallopelipöydästä on tullut  vähä kerrallaan meidän pyykinkuivausteline. Aikaisemmin se toimi vain satunnaisten, yksittäisten pyykkien telineenä, mutta nyt en viitsi nostaakaan varsinaista telinettä esille, jos pyykkejä on tarpeeksi vähän.


Eikö se ole aika sympaattinen? Pelipöytäparka. Mikä alennustila.

Vielä täytyy jaksaa puristaa hetkonen, ja sitten on maailmankaikkeuden perusteellisin suursiivous saatu päätökseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava, kun jätit jälkesi!