torstai 13. elokuuta 2015

Uutta järjestystäOlohuoneessa on veivattu mööpeliä eessuntaassun. En ole vielä jaksanut miettiä joka kipolle ja kupille paikkoja, ja matotkin ovat pihalla tuulettumassa siivouksen jäljiltä. Tuulettuvatpahan perinpohjaisesti, se on hyvä.


Yllättävän siivousinspiraation iskettyä päätin pestä ikkunat ja samalla verhot. Irroitin toisen verhon ja siihen se inspiraatio sitten lopahtikin. Nyt toinen verho makaa pesukorissa, toinen roikkuu paikoillaan. Perusmeininkiä. Josko jouluun mennessä asiat tästä etenisivät.

Käy sääliksi Elmo, joka aina tunkee kuononsa ja peppunsa valokuviin, eikä ymmärrä, että laitan kuvat nettiin kaikkien töllisteltäväksi.

Inhoan tuota ruskeaa sohvaa. Räjähtäisipä se pois.
Sellaista täällä! Piipahdin eilen kirjastolla ja lainasin vinon pinon käsityölehtiä, Ottobrea ja Burdaa, sekä pari neulekirjaa. En ole aikapäiviin neulonut yhtään mitään, ja vähän tekisi mieli jotakin kokeilla.

 
Oikeasti voisin kerrankin yrittää ommella pojalle perusvaatteita. Poika on juuri sopivasti kasvamassa yli edellisestä koosta, ja minulla on juuri sopivasti näpertämisen into päällänsä. En ole pojalle muutamia vauvavaatteita lukuunottamatta ommellut, ja poika suhtautuukin suunnitelmiini varsin epäröivästi, voisi sanoa, että jopa negatiivisesti. Pelkää tietenkin, että ompelen hönttävaatteita, joita saa sitten silmät päästään hävetä.


Mutta jos nyt yhden paidan vaikka ensi alkuun? Eihän sitä tiedä, jos ei koskaan kokeile!


2 kommenttia:

 1. Moi!
  En ole ennen kommentoinut blogiasi, vaikka se on jo jonkin aikaa kuulunut suosikkeihini. Ihanaa kun joku ei sisusta valkoisella, harmaalla, mustalla + sisustusteksteillä :) Ihanaa kun joku hehkuttaa kirppislöytöjä. Ihanaa kun joku tekee itse käsin kaikenlaista!
  Mikä sai mut sitten nyt kommentoimaan? Noh, nuo ruskealla sohvalla olevat koiratyynyt. Nehän ovat aivan härskejä :D
  Kiitos blogistasi, seuraan jatkossakin. Ja mukavia loppukesän päiviä sinne!

  -Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentista!

   Minä kaipaan ympärilleni värejä ja kaikenlaista katsottavaa silmälle. Tykkään, kun kotona on vähän sillä tavalla sinne päin.

   Kokovalkoisessa kodissa en kyllä viihtyisi, mutta on meilläkin yllättävän paljon valkoista: kahta tehosteseinää lukuun ottamatta kaikki seinät ja vieläpä lattiat. (PS. Valkoinen lattia oli niiiin virhe. Sitä pölyn ja sotkun määrää, joka puunväriseltä lattialta jäisi onnellisesti huomaamatta.)

   Minusta on todella ilahduttavaa, että ne harvat postaukset, joissa sivuan alatyylisiä asioita, innostavat ennen kommentoimattomat ihmiset kommentoimaan. Tässä toinen postaus, joka saattaisi olla mieleesi: http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2015/01/stromboli.html?showComment=1429538323480#c3432302888104083239

   Mitä sohvalla oleviin koiriin tulee, pahoittelen niiden käytöstä. Tämä ei ollut tarkoituksellista, ja jatkossa koirat saavatkin olla riittävän kaukana toisistaan.

   Mukavaa kesän loppua sullekin! Kiva kun kommentoit :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!