tiistai 18. elokuuta 2015

Päivä kaksi; raivaus jatkuuEilen aloitetussa raivausoperaatiossa saavutin kyllästymispisteen siinä puolisen tuntia, vartti aloittamisen jälkeen. Päätin nyt kuitenkin jatkaa sinnillä loppuun asti, kerran vaatehuoneesta sängylle raivatut tavarat olivat jo saaneet aikaan melkoisen sotkun.


Yritin eilen keskittyä pelkkiin vaatteisiin, vaikka vaatehuoneessa on muutakin tavaraa. Tämän muun tavaran kannoin jaloista pois olohuoneeseen odottamaan sitä hetkeä, kun on muun tavaran läpikäymisen vuoro. Nyt on vaatehuone ihanasti karsittu, puunattu ja järjestyksessä. Toki sinne vielä tulee lisää tavaraa, jahka saan muun tavaran käytyä läpi. Muualla olevat vaatteet saavat vielä odottaa.


Elmo oli hirveän, hirveän hyvänä apuna raivauksessa. Manukin tuli pian tsemppikaveriksi. En raaski ajaa koiria lattialle, vaikka ne ovatkin järjestelyn tiellä, kun ne näyttävät niin tyytyväisiltä pehmeillä vaatteilla maatessaan.
Vaatehuoneessa on nyt kaikki mukavasti tiptop. Samaa ei voi valitettavasti vielä sanoa muusta asunnosta, jonne kaiken vaatehuoneessa olevan ei-vaatteen raahasin. 


Ihastuin KonMarin tyyliin viikata vaatteet pystysuunnassa. Kyllä, katsoin aiheesta Youtube-videon. Pitää oikeasti käyttää muutama päivä palautumiseen siitä järkytyksestä, että olen ihan tosissani katsonut opasvideota siitä, kun joku viikkaa pikkuhousujaan. (PS. Suosittelen videota kaikille.)


Tällä viikkaustyylillä vaatteet tosiaan pysyvät pystyssä. Kun vaatteet eivät ole päällekäin, näkee kertavilkaisulla, mitä laatikko sisältää.

Tätä asuntoa rempatessa lisäsin henkariseinälle vakiotangon ylä- ja alapuolelle kaksi uutta tankoa. Henkareilla vaatteiden säilyttäminen on minusta niin näppärää, ja se vie vähemmän tilaa. Hyllyille viikkaan vain sellaisia vaatteita, jotka venähtäisivät henkareilla, siis trikoot ja villaneuleet.
 


Yhdestä vaatehuoneesta  lähti roskiin pari kolme kassillista nuhjaantunutta, värjäytynyttä ja venähtänyttä vaatetta. Muutamista pois heitettävistä vaatteista napsin napit talteen ja säästän farkkukankaat ompeluksiin. 


Yksi pärekori täyttyi piripintaan sellaisista vaatteista, jotka menevät kirpparille. Päällimmäisenä on Hemppamaukasta kesällä ostamani shortsit, joissa on vielä laput paikoillaan. Jo ostohetkellä mietin, että ovatkohan nämä nyt ihan hyvät; silti menin ne ostamaan? Jatkossa olen kyllä tosi, tosi tarkkana tämänkaltaisten hutiostosten suhteen. Liiasta tavarasta eroon pääsemisessä on hirveä vaiva, ja pelkkää rahan hukkaahan se vain on.


4 kommenttia:

 1. Saman videon olen katsonut ja sen mukaan toiminut. Pitäisi muutkin samalla tavalla laitella mutta se on vielä vaiheessa.
  Tänään järkkäsin kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita . Kasasin yhteen koriin kaikki talosta löytyneet ja täytyypä todeta että jos kaupat menee lakkoon niin rasvoja ja purnukoita voin alkaa mustassa pörssissä myymään. Minun blogissa löytyy siitä todistusaineistoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meitä videon katsojia on muitakin!

   Purnukkaosastoa karsin tuossa kesän alussa, kun ostin parit läpinäkyvät säilytysrasiat. Ne on onneksi ihan mallillaan, huh! Pikku hiljaa olen myös alkanut ostaa rasvoja, shamppoita ja siivousaineita niin, ettei olisi monta sorttia yhteen tarkoitukseen. Se onkin luonnostaan mukavasti karsinut purnukoiden määrää.

   Poista
 2. Selvästi palkitsevaa saada taiteltu vaate pysymään pystyssä, ainakin videon naisen ilmeistä päätellen. =D olikohan nuo alusvaatteet sen omia vai rekvisiittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä oikeasti tulee mieletön voittajafiilis, kun saa vaatteen taiteltua niin, että se pysyy itsekseen pystyssä! :D Tämä mainio taittelutekniikkahan mahdollistaa sen, että niitä vaatteita ihan oikeasti pystyy säilyttämään pystysuunnassa. Hirveän kätevää!

   Alushousuasiaan en osaa sanoa juuta enkä jaata. Veikkaan, että ovat ostaneet videota varten uudet häveliäisyyssyistä.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!