perjantai 28. elokuuta 2015

MyynnissäLupasin vinkkailla blogin puolella, kun laitan tavaroita myyntiin. Olen koko päivän kuvaillut ja näpytellyt romppeita Toriin niin, että näppäinsormet ovat kovilla. Puhumattakaan kaikesta siitä mittailusta. Huh huh miten paljon ulokkeita erilaisissa tekstiiliasioissa on mitattavana. On pituutta, on leveyttä. Kun se toistetaan  noin miljoona kertaa, saa ihan tarpeekseen mittanauhoista ikiajoiksi.


Iso vaiva tästäkin koitui, vaikka piti olla ihan pikkujuttu.


Kaikkea en suinkaan kuvannut, vaan toivon, että noutaja samalla innostuisi kurkkimaan muutakin kirppistarjontaa. Juuri nyt ongelmana on se, että koti on niin kuin joku narkkiluola, eikä tänne varmasti tee kenenkään mieli jäädä muuten vain hengailemaan.

Muutamat ensimmäiset kaupat on jo tehty, jippijaijee, ja varattujen tavaroiden kasa sen kuin kasvaa.


En osaa linkittää Torin kautta omaa listaani, mutta jos menee vaikkapa ilmoitukseen "Retroja sisustusjuttuja", pääsee sitä kautta nimimerkkiäni klikkaamalla katsomaan muutkin kohteet. 
Joulumyyjäisistä jäljelle jääneet vanerilamput joutuivat alennustilaan.

Touhua, touhua! Kohta on koti tyhjä.


8 kommenttia:

 1. Maatuskakangas on niin ihana! Entiseen värikyllästettyyn kotiimme se olisi sopinut loistavasti. Nyt, viimeisen vuoden olen vaihtanut kaikki pinnat ja tekstiilit ynnä raahannut jätelavalle tolkuttomasti tavaraa. Nyt selkeytetään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se oli sen verran synkkä, että melko nopeasti liina alkoi toimittaa maalausalustan virkaa :)

   Nyt selkiytetään, ehdottomasti täälläkin! Laitoin olohuonetta karsiessa melkein kaikki harvatkin koriste-esineet kaappiin odottamaan uutta tulemistaan.

   Poista
 2. Uusi lukija könysi blogien maailmaa ja löysi siun blogin. En ymmärrä miten saat kirppiskuvistasikin näin kivoja. Muutenkin löytöjen täyteinen, aktiivinen blogisi piristää päivää oman blogikaaoksen(olemattomuuden) keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tervetuloa!

   Olipa ihan kuulla tuo kirppiskuvakommentti :) Kirppismyynti on niin vaivalloista touhua, että kivoilla kuvilla ja kollaaseilla siitä tulee edes vähän siedettävämpää :)

   Kiitos mukavasta kommentista :)

   Poista
 3. Voi peeveli miten kivoja juttuja sulla myynnissä. Miksi oi miksi asut niin kaukana ettei pääse ostamaan/hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukana on kiva asua :) En osaa sanoa tuohon muuta! :D

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!