tiistai 25. elokuuta 2015

Loota poikineenHaha, puijasin taas itseäni! Itsekin ihan luulin, että tulisin mittanauhalla mittailemaan tarvittavan säilytystilan määrän ja laskemalla laskemaan, paljonko säilytyslaatikoita tarvitaan. Hyppäsin ohi suunnittelemani kohdat "mittaa" ja "laske" ja menin suoraan rompekauppaan ostamaan ennalta suunnittelemattoman kasan läpinäkyviä muovilaatikoita.


Suunnitelmahan oli ostaa halpoja muovilaatikoita, mutta sekin nyt sitten meni mönkään. Nämä muutamat laatikot maksoivat alennuksen jälkeenkin piirun verran vajaa sata euroa. Toisaalta ovatpahan kunnolliset, tukevat laatikot, joita ei tarvitse jatkuvasti olla uusimassa. Varastossa säilyy siisti ja siivo järjestys, kun kaikki on pakattu nätisti, ja muuttokin aikanaan helpottuu, kun tavarat ovat helposti kannettavissa, päällekkäin ladottavissa laatikoissa.


Tavoitteena on, että näihin pitäisi nyt ullakolle jäävän irtotavaran mahtua, ettei tarvitse ostaa lisää kalliita laatikoita. Kauhulla mietin, mitä varastosta vielä löytyykään; varaston läpikäyminen ja raivausprojekti kun ovat vielä kesken.Eteiseen kerrytetty ullakolle menevien tavaroiden määrä kasvaa sitä mukaa, kun saan kaappeja ja ullakkoa käytyä läpi. Laittelen eteisen tavarat juuri ostettuihin laatikoihin ja toivon, että vapaata tilaa jää.


Muistin juuri, että iso, läpinäkyvä säilytyslaatikko tarvitaan ainakin joulukoristeille, jotka tätä nykyä roikkuvat mikä missäkin. Joulukoristeet pälkähtivät päähäni vasta tänään; mitähän muuta sieltä löytyykään?


5 kommenttia:

 1. Pitäisi kanssa hakea noita laatikoita oikein urakalla. Meillä oli viime vuonna hiiret käyneet tuhostamassa joulukoristeita ja mm. yksi olkikoriste oli ihan pillanpäreinä. Ei auta kolme kissaa, ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, hiiret :/ Mie mietin, että jääköhän tekstiilijuttuihin tunkkainen haju, jos ne sulloo ilmatiiviisti muovilaatikoihin. Mulla on ollu erikseen sellaset römppävaatteet, jotka päällä voi vaikka maalata. Olen säilyttäny niitä muovipussissa, mutta sitten kun ne ottais käyttöön, ne haisee niiiiiin tunkkaisilta ja hirveiltä, ettei niitä voi laittaa päälle.

   Ihmeelliset kissat. Mie laittaisin ne sinne ullakolle niin pitkäksi aikaa, että alkaa hiiret maistua.

   Poista
 2. No nyt tulee siistiä. Nuo laatikot on kyllä ihan ehdottomia järjestyksen luomisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee! Tosin hitaammin kuin olisin toivonut, ja tahti sen kun hidastuu. Tänään on kyllästyttänyt tosi paljon.

   Mutta uudet muovilaatikot on just kivat. Kohta meidän ullakko on niin tiptop, että Glorian Koti tulee tekemään siitä sisustusjutun.

   Poista
 3. Meillä noita lootia on aina liian vähän, miksiköhän :D

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!