keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Olkkarissa uuttaEilisen siivouspäivän tohinoissa intouduin pikkuisen muuttamaan olohuoneessa järjestystä. Edellinenkin huonejärjestys unohtui aikanaan raportoida, mutta se oli sellainen, että ruskea sohva pönötti horisontaalisesti kohti oikeassa laidassa kajastavaa valonlähdettä. Sillä seinällä kun meillä on videotykkiseinämä. Jota ei koskaan käytetä, koska videotykin päälle laittaminen vaatii hirvittäviä ponnisteluja, ja päällä ollessaankin se pitää karseaa meteliä.


Nyt on sohva kenoittain kohti työpöytääni, sitä siis, jossa on tietokoneen näyttö sarjojen seuraamista varten. Nyt on siis meilläkin oma tv:n kaltainen alttari, jota kohti kaikki muut huonekalut on järjestetty. Hieman harmillista, koska mielummin järjestelisin huonekalut vaikkapa merinäköalan mukaisesti, mutta oikeasti aika toimivaa. Esiaikaiset ihmiset ovat jo aikoinaan tienneet kaiken oleellisen sisustamisesta: sohvan kannattaa osoittaa kohti tv-vastaanosoitinta.Virkistävän vaihtelun vuoksi ajattelin kääntää työpöydän peilioven toisin päin. Jätin aikanaan maalatessa toisen puolen puupaljaaksi juurikin siksi, että sitä voisi joskus ehkä hyödyntää. Se hetki on koittanut.


Musta, valkoinen, lasi ja puu voisivat näyttää aika hyvältä yhdessä.Olisipa kiva laittaa vielä jotakin uutta kotona.


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Rakastan teidän kodin värejä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt syksyn korvilla tekisi kovasti mieli jotakin uutta kotiin, uusia värejä!

   Poista
 2. Moikka pitkästä aikaa.
  Ihana olkkari ja uus järkkä :)
  Ja tuo söpö pikkukaappi seinällä <3
  Kiitti inspiksestä, mäkin alan touhuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipä hei, pitkästä aikaa!

   Vastailen kommentteihin niin myöhässä, että kaikenlaista ehtii tapahtua siinä välissä. Juuri eilen vaihdoin taas olohuoneen järjestystä.

   Mukavaa touhuilua sulle :)

   Poista
 3. Kivan näköistä teidän olkkarissa niin nyt kuin aiempienki postausten kuvissa:) Mistä tuo pinkki nojatuoli on,kirpparilöytö vai uustuotantoa? Se näes näyttää aika syötävälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja pahoitteluni myöhäisestä vastauksesta!

   Pinkki nojatuoli on monta vuotta sitten ostettu jonkun nettipalstan kautta, luultavasti Huuto.netin. Se on Askon vanha nojatuoli. Alkujaan siinä oli tekonahkainen vihreä päällinen, mutta olen sen jo kahteen otteeseen päällystänyt.

   Nyt siitä puuttuu ruuveja ja muttereita, ja se kaipaisi kipeästi jonkun osaavan mutteri-ihmisen kättä.

   Poista
 4. Olen koukuttunut blogiisi. Törmäsin tänne ja nyt seuraan tiiviisti. Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos ihanasta viestistä! Toivottavasti löydät tänne uudemmankin kerran :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!