maanantai 13. heinäkuuta 2015

KotosallaOi tätä ihanaa siivouspäivän jälkeistä elämää! Meillä on pitkän jo pitkän aikaa lipsunut siivouspäivän pitäminen sunnuntaille, mikä tuntuukin aivan oivalliselta järjestelyltä: uusi viikko on mukava aloittaa puhtaassa kodissa.


Kävin poimimassa apilan kukkia olohuoneen komistukseksi. Koirat tutkailivat tilannetta ja haistelivat kukkia vuoron perään.

Sovitusnuken päällä on mummolan vintiltä löytynyt retromekko, yksi monista hienoista löydöistäni. Se on odotellut vuosikymmenet minun saapumistani.  Nyt se odottelee muokkausompelua; mekkoa pitää hieman kursia sopivammaksi.
Kolea kesä jatkuu, mutta tänään on sentään saatu vähän auringonpaistettakin. Ehkä jonakin päivänä vielä tarkenee pihamaallekin ilman takkia.


6 kommenttia:

 1. Sulla on tuollainen räsymattotyyny! On pitänyt jo kauan pyöräyttää sellainen koiranpediksi, mutta eipäs vaan ole saanut aikaiseksi. Oiskohan sellaista mattoakaan, mistä raaskis. Terveisin Viimeaikainen räsymattohamsteri, n. kolmen viikon sisään on tullut ostettua 3 pitkää mattoa. Tosin ihan suunniteltuun tarpeeseen. Mietin jo kauhulla seuraavaa iki-ihanaa vastaantulevaa räsymattoa, joka minun täytyy(kö?) jättää kirpparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo räsymattotyyny on Trash id'n : http://www.pajaladesign.fi/kauppa/koristetyynyliinat/trash-id%C2%B4s-tyynyliina-rasymatto-lattiatyyny/

   Kirppareilta tosiaan löytyy räsymattoja ja ihan muutamalla eurolla. Niistähän saa ommeltua vaikka mitä :)

   Poista
 2. Mulla on ollut tänään jalassa pitkikset farkkujen alla. Ja villasukat. Ei yhtään liikaa, kun kentän laidalla kannustaa pientä urheilijan alkua :) Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mullakin on aina kunnolla vaatteita päällä, vaikka heinäkuu on puolessa. Perjantaina oli kesän ensimmäinen päivä, jolloin vähän aikaa tarkeni ilman takkia. Illalla ei toki tietenkään.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!