perjantai 3. heinäkuuta 2015

KahvihetkiAntoisa mutta kovin väsyttävä viikko on taas takana. En ymmärrä, miten kolmivuorotyötä tekevät ihmiset pysyvät järjissään: minä olen tasaisen työrytminkin jälkeen niin väsynyt, että hyvä, että jaksaa illalla liikahtaa. Iltaisin pitää pinnistellä, ettei vahingossa nukahtaisi päiväunille, koska se kostautuisi pahemman kerran yöunista.


Leppoisan rattoisiakin hetkiä sentään viikkoon mahtui. Eilispäivänä kaveri kävi kaffella, ja minä varsin intouduin sytyttämään kynttilät keittiön pöydälle. Pitäisi useammin viitsiä tehdä pieniä kivoja asioita, niin arki piristyisi kummasti.
Vettä sataa taas niin, että vitsiksi voisi luulla, jos ei paremmin tietäisi. Sytytellään nyt sitten niitä kynttilöitä urakalla, niin voi vaikka itseään huijata ajattelemaan, että on ihan hyvä kesä.


4 kommenttia:

 1. Totta,pienetkin asiat arjebn keskellä virkistää kummasti ja synnyttää uusia ideoita ja ajatuksia.Minullakin on mennyt alkukesä puurtaessa samaa vanhaa ja tuntuu, että jollain pitäisi katkaista tämä arki.Eikä sen tarvitse olla mitään isoa vaan ihan pieni piristys...lähtisiköhän tänään kävelylenkille katsomaan mitä kukkia kasvaa tienpenkoilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kävelylenkitkin on yllättävän piristäviä! Harmi, että se lähteminen on vastaavasti yllättävän vaikeaa :)

   Poista
 2. Pienistä asioista on kummasti iloa, kun vaan muistaisi. Tuntuu, että nyt kun loma on viikon päässä, väsymys vaan kasvaa. Onneksi nyt on ollut aurinkoinen viikonloppu täällä meillä, että on vähän saanut ladata akkuja. Jos vielä viikon jaksais painaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos loma olisi vasta kahden viikon päästä, alkaisi väsyttää viikkoa myöhemmin. Mukavaa lomaa kesälomalaiselle :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!