tiistai 7. heinäkuuta 2015

JärjestelykysymysViikonlopun Ikean-reissulla ostin muutaman läpinäkyvän muovilootan. Innostuin ensin järjestelemään purnukoita ja sitten vähän muutakin rompetta. Kaappeja pitäisi jaksaa raivata kuntoon, mutta onhan nyt ainakin nämä pari rasiallista ihanan järjestyksessä.

Kankaita alkaa olla niin paljon, että täytyy ensin alkaa ommella vanhoja pois ennen kuin ostaa yhtään uutta. Onnistuukohan tämä suunnitelma?

Monta viikkoa keskellä olohuonetta jököttänyt vanha kirjaston rullakkokin saatiin uusista muovirasioista intoutuneina vihdoin laitettua kuntoon. Siinä on nyt sekalainen seurakunta kirjoja, lehtiä, kankaita ja laukkuja. Ja muutama taulu, jotka pitäisi saada joskus laitettua seinälle asti.Olisiko se vaikka vaatehuoneen vuoro seuraavaksi?


16 kommenttia:

 1. Nuo muoviset lokerikot on ihan törkeen käteviä! Sotkuinen oon silti, mutta tavarat pysyy järjestyksessä edes hetken kauemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on! Mulla on normaalisti ollut meikit ihan vain jättimäisessä meikkipussissa levällään. Nyt ne on niin nätisti rivissä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Dänks! Siinä on minusta mukavaa teollisuushenkeä :)

   Poista
 3. Vau mikä rullakko! Nyt ei kykene sanomaan muuta. Kelpais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sellainen lasiovellinen vitriini noin niin kuin lähtökohtaisesti oli hakusessa, mutta mies sitten törmäsi tähän.

   Poista
 4. Huippukivan näköisiä nuo Ikean lokerikot! Innostuin hieman järjestelemään paikkoja (eli käymään huushollin joka ikisen tavaran läpi) Konmari-metodin innoittamana. Aikamoinen harvennus on jo käynyt ja vasta ollaan alussa. Olenkin nyt katsellut sopivia säilytysjärjestelmiä, että saan hienosti ylläpidettyä aikaansaamani järjestystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus lukenut tuosta Konmarista jossakin! Ehkä sitä filosofista osuutta en niin halaja, mutta muuten siellä mahtaisi olla hyviäkin vinkkejä.

   Askartelutavarat vain on kaiken pahan alku ja juuri. Miten kysyn itseltäni vaikkapa kulkuspaketin kohdalla, että tuottaako se minulle onnea? Joo jos tarvin sitä?

   Poista
 5. Haluun kans tollasen rullakon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tää vois olla kiva semmoisessa moderni-teollishenkisessä keittiössä! Ai jai!

   Poista
 6. Kyllä -upea rullakko - tahtoisin myös !

  VastaaPoista
 7. Siis ihan mielettömän hieno rullakko!
  Mun piti loman aikana siivota kaapit ja kellari, mutta jäi tekemättä. Sitä inspiraatiota odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin ensin nousi kaappien siivousinnostus, mutta sitten se melko samaa tahtia laski. Eli hommat eivät ole edennet näiden kahden rasian jälkeen.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!