perjantai 12. kesäkuuta 2015

Mustaa mustallaHuh, mikä viikko! Kesätyön ensimmäinen viikko on takana, ja tänä aikana on tullut tehtyä tosi kivoja juttuja. Mukava, kun on sellainen työ, jossa saa itse suunnitella tehtävänsä ja työskennellä omaan tahtiin.


Nyt on kuitenkin niin naatti olo, että täytyy aivan pinnistellä, ettei nukahtaisi päiväunille. Kuinka kaukaa viisas sitä olikaan, kun piti siivouspäivän jo eilen. Nyt saa sitten rauhassa... öö... taistella nukahtamista vastaan.


Narrasin. Oikeasti pyykkikori pursuaa lattialle asti, ja saan veivata pyykkikoneen ja pyykkinarun väliä koko illan. Huomenna pitää sitten hakea kuivat vaatteet takaisin sisälle. Jonakin toisena päivänä on viikkauksen vuoro.

 
Muistelen säännöllisesti yläaikaista luokkatoveriani, jonka äidillä oli tapana silittää sukatkin. Mitähän tapahtuisi, jos tästä vielä repiäisin sukkia silittämään? Olisi toisaalta hyvin mielenkiintoista ottaa selvää. Toisaalta taas... ei kiinnosta.


PS. Käytin lapsen syksyllä käytettynä ostetun pyörän korjaamossa. 136 euroa, jeejee. Siitä meni joku takarenkaiden kettinkien mikä lie pidike rikki, siinä oli kuulemma vika. Ei se tainnutkaan olla ihan niin huollettu pyörä kuin myyjä väitti.


11 kommenttia:

 1. Oikeasti - onko joku silittänyt sukatkin :))) onko joko liikaa aikaa -tai liian tarkka vai vaan muuten ahkera. En totisesti kuulu tuohon ryhmään. Turha tehdä turhaa työtä, mutta onneksi jokainen saa tehdä miten itse parhaaksi katsoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä silittelijöistä aina kuulee kerrottavan. Minä silitän ihan vain tasan juuri ne, jotka on aivan pakko.

   Poista
 2. Mukavaa, että viihdyt työssäsi! Tiedän erään, joka silitti lasten alushousutkin...ja se eräs en todellakaan ole minä...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkasilittäjä silitti myös alushousut :)) En tajua, miten kenelläkään voi olla aikaa ja jaksamista olla niin tarkka! Ihailtavaa toki, ja mielelläni ottaisin sellaisen vaatekaapin, mutta en jaksa nähdä vaivaa sen eteen.

   Poista
 3. Mä nukun tosi usein päikkärit, mikäs sen mukavampaa! Tosin valvon illalla mielelläni myöhään, joten ei haittaa jos ei saa unta kovin ajoissa :) Kivan kuulonen kesätyö! mä oon tässä kanssa pohtinut mitä sitä elämällään tekisi.. Ja hei, arvontapalkinto tuli perille, kiitos paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei päiväunet sovi; en saa yöllä unta jos nukun päivällä.

   Oletko tullut mihinkään päätökseen elämän tarkoituksen kanssa?

   Eipä kestä palkinnosta :)

   Poista
  2. En oo päässy selvyyteen :D

   Poista
 4. Inhoan silitystä yli kaiken ja välttelen sitä ihan viimeiseen asti. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Paljon vaivaa, vähän vaikutusta mihinkään.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!