sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

KesäMuutama päivä sitten oli mukava pyykinkuivausilma, ja nappasin pyykkipuuhista tunnelmakuvan puhelimella. Pärekori on normaalisti ihan sisätiloissa, ettei se kovin kärsisisi, mutta lainasin sitä nyt pyykkikäyttöön poikkeuksellisesti.


Pärekori on niin viehättävä kapistus, että se tekee pyykkien ripustamisesta marginaalisesti mukavempaa. Ehkä se pitäisikin ottaa jatkuvaan käyttöön.Muutoin onkin ollut vähänlaisesti aurinkoisia kesäpäiviä käsillä. Tänäänkin tuulee ja sataa niin, että tulee talvitakkia ikävä. Kun on synkkää ja pimeää, ei jaksa olla kovin pirtsakkakaan.


Ei se auta: sunnuntai vetelee viimeisiään, keli on surkea ja keljuttaa, mutta pakko on lähteä koiria lenkittämään. Vain yksi sana pyörii mielessä: Akvaariokala.


12 kommenttia:

 1. Minäkin tahdon juuri tuollaisen pärekorin :) Kieltämättä nämä kylmät ja sateiset kelit eivät oikein nappaa - melkein keljuttaa täälläkin. Huomenna paistaa aurinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärekorit on ihania! Meillä on niitä kolme.

   Surkeat kesäsäät on kyllä nyt ollut. Yhtään kertaa en ole käynyt pihalla ilman takkia.

   Poista
 2. Minäkin kuulun Pärekorien ystävät ry:hyn ! Parikin on- uudempaa ja vanhempaa, mutta juuri tuo pyykkikori on vielä hakusessa. Olet onnekas !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, monia hyviä ja tarpeellisia yhdistyksiä sitä löytyy! Olisikohan tuo pyykkikori vuoden vanha kirppislöytö; taisin maksaa siitä noin 20 euroa. On se aika ihana :)

   Poista
 3. Ankea sää. Aamulla kun katsoi merelle olisi voinut luulla että on syyskuu... Huomenna paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, eikä aurinkokaan tuo kesäistä valoisuutta.

   Paistaisikohan taas huomenna? Tänään aamupäivällä oli valoisaa :)

   Poista
 4. Kaunis kori ja se auttaa ehdottomasti pyykin ripustuksessa.
  Akvaariokala, hmmm, mitäs tuosta nyt pitäisi ajatella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akvaariokala viittaa siihen, että olisi kannattanut harkita kahdesti, ottaako koiran vai akvaariokalan. Se tulee aina räntäsäällä mieleen.

   Poista
 5. Kesän alku ei todella ole suosinut pyykin kuivaamista ulkona...no tuulista on ollut mutta ne kuurot, ripsaukset, sateet ym. vesiaiheet ;) pyh ja pah! Aurinkoa odotellessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa odottelemme yhä! Ehkä loppukesä on sitten yhtä hellettä :)

   Poista
 6. Minulla on samanlainen pärekori. Vaihdoin sen lautapeliin paikallisessa FB.n vaihtopalstalla. Teimme vaihtotreffit bussipysäkille. Yleensä jaamme ulkonäkövinkkejä, nyt ei tarvinnut. Nainen jolla on pärekori kainalossa oli helppo bongata.
  Kotona minun touhujani ihmeteltiin. miehet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Pitäisi toivottaa onnea, jos koet tehneesi hyvät vaihtokaupat mutta mutta. Pärekori lautapeliin? :/ Onnea?

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!