maanantai 1. kesäkuuta 2015

BasilikafarmariKoulut loppuivat viikonloppuna, joten nyt on virallisesti kesä. Kovin kylmää ja koleaa on vielä, mutta viime viikolla aurinko paistoi sen verran, että innostuin laittamaan parveketta.


Basilikan kasvatus näyttää onnistuneen, ja minusta on tulossa oikea basilikafarmari. Basilikaistutusten määrää katsoessa voisi ajatella, että olemme basilikan suurkuluttajia.


Muutaman kukan ostin valmiina, lisää mahtuisi vielä.Ensi viikolla alkaa taas rankka raadanta, mutta tälle viikolle pitäisi keksiä oikein paljon kaikkea mukavaa. Ompelukone on jo nostettu esille; kyllä tästä vielä hyvä tulee.8 kommenttia:

 1. Minä aion myös ommella kunhan saan suursiivouksen tänään tehtyä.Paljon olisi ideoita,taitoa ehkä hitusen vähänlaisesti, mutta mennään kokeilu+oppiminen-ajatuksella;)
  Meillä mies kasvattelee paljon basilikaa ja paljon sitä käytetäänkin, mutta minusta se on myös mainio hajuste.Pikkuisen kun basilikapuskaa hipaisee niin ihana kesäinen tuoksu leviää huoneeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt ideoita tosi vähänlaisesti, vaikea päästä alkuun. Koskaan ei kaapeista löydy sellaisia kankaita, mitä tietyt kaavat vaatisivat.

   Me ei mitenkään erityisesti olla basilikafaneja, mutta olen niin tyytyväinen, että sain kerrankin jotakin kasvatettua syötäväksi asti!

   Poista
 2. Basilica on niin hyvää, että sitä kyllä kannattaakin farmaroida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuore vihreä on niin kivan näköistä keittiössä :)

   Poista
 3. Mukavaa alkanutta viikkoa kera parvekekukkien ja ompelukoneen...oletko jo miettinyt mitä surrailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Yhtä hametta ompelin, mutta sekin jäi helmojen kääntämistä vaille kesken! Jumituskausi näemmä meneillään.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!