keskiviikko 13. toukokuuta 2015

SadekausiSadekausi näyttää vain jatkuvan ja jatkuvan. Aurinkoisia ilmoja kaivataan, mutta sateen jälkeen luonto muuttuu aina vain vihreämmäksi ja vihreämmäksi. Kouluvuosi päättyy aivan kohta, ja ihan parin viikon päästä on jo kesä. 


Sisälläkin vihertää, kun kipaisee kaupan kautta.

Toisesta, tosi paljon jännemmästä kaupasta lähdin mukanani iso kasa kangasta. Varsinkin tuo oranssi ananastrikoo on aivan ihana. Odottelen sille sopivaa kaavaa. Varmasti näytän se päälläni Steiner-päiväkodin ohjaajalta, mutta mitäpä sitä ei hienon kuosin vuoksi tekisi.

Oranssit retroverhot ovat puolestaan kirppislöytö. Ne odottelevat ikkunanpesuilmoja ja puhtaita laseja. Toimivat siis motivaattorina tämän jokakeväisen pyllymäisen rutistuksen edessä.

Eilen tilattu sovitusnuke on lähetystunnuksen mukaan saapunut Oulun päähän ennen aamuyhdeksää. Päivittelen postin seurantasivua viiden minuutin välein ja odotan, että ruutuun ilmestyy sanat "noudettavissa postista". Mitä lie vitkuttelevat siellä; odottavan aika on pitkä ja tuskaisa.


4 kommenttia:

 1. Katselin juuri pari tuntia sitten EK:ssa tuota kukkakangasta, joten jään kiinnostuneena odottamaan, että mitä siitä syntyy sinun käsissäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko tuota valkopohjaista, jossa on kukikkaita kankaita? Varmaankin teen siitä jonkun kesäkoltun, mutta nyt on monta muuta ompelusta vielä mielessä ennen sitä! :)

   Poista
 2. Aivan ihanat kuosit kankaissa.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskemattomat kankaat on niin ihania! Niistä saattaa syntyä ihan mitä vain :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!