torstai 21. toukokuuta 2015

Mustaa ja kukikastaUusi hortensia koristaa olohuoneen työpöytää. Olen lahjakas ruukkukasvien tappaja, ja elämänkatsomukseeni kuuluukin suhtautua ruukkukasveihin kuin leikkokukkiin, jotka vain kestävät hieman pidempään.


Hortensia on lempikasvejani, ja tykkään siitä niin kauan kuin kukinnot ovat mehevät ja muhkeat.Meillä on olohuoneessa mylläkkä meneillään. Sain valkoisesta sohvastani lopullisesti kyllikseni ja odottelen, että joku sen raijaa menemään. Hiljakseni haeskelen retrotyylistä sohvaa ja selailen huonekalukauppojen kirjahyllyvalikoimia. Kaipaan kunnollista, valtavaa kirjahyllyä, jonka ovien taakse voisin sulloa kirjat, kankaat ja lautapelit.


Kalustekaupan sivuilta löysin tämmöisen kivannäköisen vitriinin, mutta veikkaan, että se on aivan rupulaatuinen - jotakin höttöpuuta ja varmasti vielä keikura.


Ehkä jotakuinkin tämäntyyliseen lopputulokseen voisi päästä, jos sattuisi löytämään käytettynä mäntypuisen vitriinin, jonka sitten maalaisi sinivalkoiseksi. On se vain hyvännäköinen, ei siinä mitään.


Mutta missä ovat retrosohvat ja siniset vitriinit silloin kun niitä etsii.


4 kommenttia:

 1. Tuollainen vitriini hyvä laatuisena kelpaisi tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tännekin kelpaisi. Pelkän kuvan perusteella on kyllä vaikea sanoa huonekalusta yhtään mitään.

   Poista
 2. Kyllä sä vielä ne löydät, sitten se onkin rakkautta ensi silmäyksellä ♡
  Mukavaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin :) Harmi, että retrosohvia on niin vähän liikkeellä, ja niille on muitakin ottajia. Sama vitriinien kanssa, joskin niitä nyt näkyy myynnissäkin useammin.

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!