perjantai 22. toukokuuta 2015

Manun kuulumisiaManu-koira kävi tänään eläinlääkärissä.


Oire: Ripuli.
Eläinlääkärin diagnoosi: Ripuli.
Lasku: 133.50 euroa.


Eläinlääkärin mukaan Manu on mitä ilmeisimmin pahoittanut mielensä, kun se viikko sitten jätettiin yöksi hoitoon koirahoitolaan (yksi yö koirahoitolassa: 54 euroa). Hoitola-aika aiheutti Manulle stressiä, jonka vuoksi Manun peräpää alkoi oirehtia edellä kuvattuun tapaan.

Manu voi tilanteen huomioon ottaen hyvin, ja hän on nyt erittäin tyytyväinen itseensä. 


Pointti tuli selväksi: Manu ei tykkää koirahoitoloista.

10 kommenttia:

 1. Kyllä minullakin maha sekoaisi noista hinnoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä tuntuu käyvän itse kullakin. Onneksi eläinlääkäri oli tosi hyvä, ja hän opasti ihan kädestä pitäen, miten koiran kuivumista voi tarkkailla. Olen elänyt jonkun vanhan uskomuksen mukaan ja tarkkaillut koiran kirsua, vaikka se onkin todella epämääräinen asia tarkkailtavaksi: joskus unien jälkeen koiran nenä saattaa olla kuiva, mutta sitten taas herättyä normaali ja kostea. Siitä ei oikein voi sanoa yhtään mitään.

   Eläinlääkäri testasi kuivumista kokeilemalla ikeniä ja nostamalla niskaa: niskan ihon tulee palautua normaaliksi heti eikä viiveellä. Manulla oli pientä kuivumista ikenissä, mutta niska oli normaali.

   Poista
 2. Manun pointti vähän verotti lompakkoa.
  Mukavaa viikonloppua kuitenkin!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Näin teki, hänen kantansa on nyt huomioitu. Eläinlääkäri sanoi, että koirahoitola on samanlainen kokemus koiralle kuin jos ihminen laitettaisiin keskitysleirille.

   Poista
 4. Voi Manua! Meillä on sellainen onni, että meidän koiruuden äiti ja hänen omistajansa asuvat lähistössä ja ottavat innolla meidän neidin hoitoon. Yksi suuri huoli pois reissujen aikana! Pikaista toipumista Manulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oikein ole sellaisia tuttuja, joille koirat voisi viedä hoitoon. Elmohan muutama vuosi sitten karkasi hoitopaikasta ja oli kateissa kolme päivää. Manu alkaa olla nyt murkkuikäinen, ja se on alkanut olla koko ajan uhmakkaampi ja uhmakkaampi. Luulen, että Manu saattaisi nyt olla se, joka yrittää vieraan hoidosta karata. Siksi tuo koirahoitola on ollut niin hyvä juttu, kun sieltä ei varmasti koira karkaa. Mutta nyt näemmä se aiheuttaa toisenlaisia ongelmia.

   Poista
 5. Hahahah tulipa hyvä mieli tästä! :D Itselläkin on ollut tuollainen tilanne, että oire ripuli ja ell diagnoosi ripuli ja hirviät laskut.. Että kiitoksia! Meillä on onneksi kasvattaja vartin ajomatkan päässä ja sinne voi viedä ellei ole juoksuisia narttuja - on kyllä iso helpotus :) Voi Manua, hän on tosi suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat on just tämmösiä; aina niistä saa olla huolissaan, maksaa tolkuttomasti ja sitten tajuta, ettei sillä mikään hätä ollutkaan. No hyvä tietysti, ettei ollut hätä, mutta tarviiko siitä tiedosta maksaa 133.50 euroa?

   (Manu sai oikeasti kaksi piikkiä, joista oli ihan välitön apu tuohon holtittomaan ripuloimiseen. Oli ihan mielettömän tehokkaat rohdot.)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!