maanantai 11. toukokuuta 2015

IltavalossaYksi leikattu mekko odottaisi ompelemistaan, mutta en silti malttanut olla siivoamatta ompelukoneita ja sotkuja välissä pois. Valkoisen sohvan suojaksi on pakko laittaa täkki, mutta hetken aikaa siivouksen jälkeen ihastelin valkoista näkymää.


Olohuoneen ikkunalaudalla on purkki purkin perään siemenistä istutettuja kesäkukkia.  Kylväminen jäi viime tinkaan, ja länttäsin kaikki siemenet multaan samana päivänä, vaikka niiden ohjeelliset kylvöajat vaihtelivat. Osa näyttää itäneen hyvin, osa osoittaa mieltään eikä idä ollenkaan.

Ostin ensimmäistä kertaa pioneja. Onpahan änkyrä kukka, alkoi näyttää kärsivältä heti seuraavana päivänä. Tässä esimerkki erittäin huonosti sijoitetusta rahasta (22.50 e argh).
Valkoinen sohva on pakko suojata täkillä, että se pysyisi siistinä. Mukava se on noin värikkäänäkin, mutta pidän silmäni auki uusien sohvien varalta. Sellainen vanhanaikainen, levitettävä puusohva sopisi meille käytettävyydeltään. Eihän sellainen mikään löhösohva ole, mutta eipähän tarvitsisi jatkuvasti olla pesemässä päällisiä.
Uusi viikko on taas käsillä! Nyt työntouhuun ja sitten jossakin välissä ompelemaan se leikattu mekko! Kyllä elämä on huikean jännittävää, kun ajoittaa omat askartelunsa niin, että jättää työn juuri siihen hyvään vaiheeseen. Olisipa nyt eri ankeaa, jos olisin lopettanut työn vaikkapa siihen pisteeseen, että seuraava vaihe olisi purkaminen ja ratkominen.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Nyt olisi toiveissa uusia tuo sohva ja löytää jostakin kookas kirjahylly järjettömälle määrälle lautapelejä, kirjoja ja ompelutarvikkeita.

   Poista
 2. Mä tykkään teidän kodista kun se on värikäs...oon muuten varmaan ennenkin tän saman sanonut :)
  Mulla kuule kävi laventelin kanssa sama kun sulla pionien. Ostin ihanan laventelin, vaihdoin sen heti uuteen ruukkuun ja pums, kaksi päivää ja kuolema, harmitti kyllä ihan älyttömästi.
  Mukavaa tätä viikkoa ja hyviä ompeluita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet saattanut sanoa ennenkin, mutta ei se mitään; kiitosta vain :)

   Heti kuolevat kukat on rasittavia. Parempi olisi ollut käyttää raha vaikka suklaaseen.

   Poista
 3. Voi miten ihana tunnelma!! Like it!

  http://www.lily.fi/blogit/baboons-bubble

  http://www.lily.fi/blogit/baboons-home-garden

  VastaaPoista
 4. Mä luin otsikon, että "ilotalossa" :D
  Valkoisessa sohvassa on tosiaan omat haasteensa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on melkein sama :)

   Valkoinen sohva menisi meillä ehkä nahkaisena, mutta en kyllä tykkää nahasta sohvamateriaalina.

   Poista
 5. Sinulla on kyllä positiivinen asenne ja kotisi on niin minun makuun, että
  ....siispä,terkuin taas täältä ruotsin maalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) Terkkuja takaisin Ruotsiin!

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!