torstai 2. huhtikuuta 2015

Vähäeleinen pääsiäinenPääsiäisloma! Vihdoin! Nyt on kassit, laukut ja nyssykät pakattu. Vielä täytyy lastata auto, tankata tankki täyteen ja suunnata kohti pohjoista.


Kolmisen viikkoa sitten sain ennaltaodottamattoman suuren työurakan, eikä nyt ole paljon muuta ehtinyt kuin käydä kotona nukkumassa. Pääsiäiseksi oli tarkoitus kasvattaa ohraruohoa, askarrella vanerikoristeita, hakea pajunoksia ja vaikka mitä, mutta yhtään mitään ei olla tehty! Jopa siemenet ja sipulit on kaikki istuttamatta. Eilen kävin kuitenkin ostamassa muutaman Kinder-munan. Olisin halunnut sellaisia pieniä, umpisuklaisiakin, mutta kaupan hyllyt olivat jo tyhjät. Aina kaikki muut varautuvat juhlapyhiin huomattavasti minua aikaisemmin.


Mutta mitäpä tuosta murehtimaan; kyllä se pääsiäinen ja lomat saapuvat tälläkin tapaa. Yksi narsissikimppu on ollut meillä tuomassa kevättunnelmaa, ja se on kyllä hoitanut tehtävänsä mallikkaasti.

Sitten vain koirat lenkille ennen automatkaa ja menoksi! Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!14 kommenttia:

 1. Mikä ihana on tuo narsissimaljakko? Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Narsissimaljakko jakaa mielipiteet: se on Aimo Okkolinin Stromboli. http://kirpparikeijunkotona.blogspot.fi/2015/01/stromboli.html

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Myöhäiset kiitokset :) Toivottavasti teilläkin oli mukava pääsiäinen.

   Poista
 3. Ihanaa pääsiäistä! Onneksi en oo ainoa, jolla on kaikki pääsiäisjutut tekemättä. Lisäksi meillä vallitsee infernaalinen kaaos, mutta sen taltuttaminen saa odottaa huomiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, pääsiäisestäkin on yhtäkkiä kulunut hirveän pitkä aika! Aika menee niin vauhdilla!

   Meillä jäi pääsiäisvalmistelutkin kokonaan tekemättä. Mitäpä tuosta; eipä tarvitse nyt harmitella, että pitäisi olla keräämässä yliaikaisia tipuja ja pupuja takaisin varastoon.

   Poista
 4. Mulla on ruohot istutettuna, mutta muuten jäi täälläkin kiireessä kaikki suunnitellut DIY-projektit eikä edes munia ole ostettu. Kaupassa tänään vaan ihmettelin melko tyhjiä munahyllyjä. Toivottavasti lauantaina on edes jotain jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vappuna ollaan kyllä tosi tarkkana! Kaikki simat ja munkit valmiina heti ensimmäisinä!

   Poista
 5. Pääsiäisessä minusta on mukavaa että se on jotenkin rennompi ja vähemmän odotuksia sisältävä juhla kuin moni muu- esim. joulu vaikka tunnustankin olevani jouluhullu :) Pääsiäinen syntyy kuitenkin vähemmällä vaivalla- mulle ainakin ihan ne Kinderitkin riittää tiukan paikan tullen :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan totta; pääsiäisen suhteen ei ole paineita eikä odotuksia :)

   Poista
 6. Hyvää pääsiäistä! Vähän niinkuin joulussakin, ei siihen mitään yletöntä tarvita. Parempi olla askartelematta jos ei siltä tunne, niin olen itsekkin ajatellut olla.

  VastaaPoista
 7. Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista

Mukava, kun jätit jälkesi!