sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Näin sitä mennäänYhtään ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mutta apinan raivolla pakersin eilisen päivän niin, että nyt kiiltää joka nurkka.


Manu oli hengessä mukana ja auttoi parhaan kykynsä mukaan.
Nyt on perussiivous taas tälle viikolle tehty, ja jossakin vaiheessa voisi alkaa vilkuilla kaappeja ja puunata ikkunat. Varasto pursuilee liitoksissaan, ja mietin, josko olisin niin reipas, että ryhtyisin pihakirppismyyjäksi.


Kahdesti vuodessa järjestettävä kierrätystapahtuma, Siivouspäivä, olisi tänä vuonna 23. toukokuuta. Myös Kalevan peräkonttikirppikset alkavat 9. toukokuuta.

Onko kenelläkään kokemusta vastaavista pihakirppistapahtumista myyjän ominaisuudessa? Onko vaivan väärti?


8 kommenttia:

 1. Hei. Itsellä kokemusta siivouspäivästä. Rauhalan edustalla olen ollut kahtena vuonna myymässä ja väkeä käy todella paljon. Voin siis suositella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä päin onkin kuulemma paljon kojuja. En ole tainnut ikinä edes ostajana piipahtaa Siivouspäivillä, mutta jospa nyt tänä vuonna viimeinkin.

   Poista
 2. Kyllä oli vaivan väärti. Meillä aina siivouspäivänä talonyhtiön parkkipaikalle laitetaan kirppis pystyy. Mukavasti on saatu tavaraa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos tavara tekee kauppansa. Olisi tosi tympeää, jos joutuisi raahaamaan kaiken takaisin kotiin pitkän päivän jälkeen.

   Poista
 3. No nyt kiinnostaa muakin tuo kippistely! Ihana tuo Manu!
  Ps. Siis kirppistely. Ei kippistely vaikka wappu onkin jo lähellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippistely on myös tähän vuodenaikaan hyvin ajankohtaista.

   Manu tietää olevansa ihana, mutta kiittää silti kohteliaisuudesta :)

   Poista

Mukava, kun jätit jälkesi!